Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilijka6923

Mam już dośc...

Polecane posty

Gość Lilijka6923

Mam dosc mojego faceta, zmienia zdanie co pięc minut, raz chce jechac do pracy za granica ( ze mna oczywiście) a 5 minut później chce zostac, nasze rozmowy przeradzają się w kłótnie i tak jest kilka razy w tygodniu. Jestem juz wykończona psychicznie, facet nie jest złym człowiekiem ale jest straszną marudą, ględzi godzinami, potrafi bardzo utruc, po każdej takiej dyskusji jestem totalnie wypalona i zmęczona i życ mi się odechciewa. Jestesmy razem cztery lata, mamy po 30-stce , finansowo tak sobie ale oboje mamy prace. On nie rozumie ze ja nie chce wyjezdzac, mam tu rodzine, nie chce wszystkiego rzucac i jechac w nieznane. Taki ciągły kołowrotek ,brak psychicznej stabilnosci, coraz ostrzejsze kłótnie, on raz chce to a za chwilę coś skrajnie innego, potem chodzi obrażony i mi wypomina swoje własne niezdecydowanie. Mam dosc takiej huśtawki, co robic?

Gość gość
Bo on chce jechać, ale się boi i chce Twojego wsparcia i zapewnienia,że z nim pojedziesz i będziesz wiernie trwać przy jego boku a on będzie robił co chce. Typowy facet, który wymaga od kobiety Cie, a pozniej znajdzie nową kobietę i zostaniesz na lodzie. Lepiej od razu go zostaw albo postaw sprawę jasno, że nie jedziesz, bo masz tu pracę, a on niech robi co chce. Jego życie, ale nie może rządzić Twoim skoro ty tego nie chcesz.

Gość Lilijka6923
Dzisiaj jestem wykończona bo wczoraj znowu był niezdecydowany , nigdy nie wiem jaki będzie miał humor, czy nagle nie pojawi się czarna chmura

Gość gość
Nie dziwie sie Tobie ze nie chcesz jechac. Mam podobna sytuacje jesli chodzi o wyjazd. Rzecz w tym, ze jestesmy w trakcie mega kryzysu i zwyczajnie mam watpliwosci czy wyjazd razem to dobry pomysl. Tylko ze jestesmy malzenstwem z dziekiem. Gdybym byla sama, to nie jechalabym nigdzie, a tak mam rozdzielic dziecko z ojcem? Beznadzieja i tyle.

Gość Lilijka6923
Czasem mysle sobie że dobrze właśnie że jeszcze dziecka nie mamy... nie jest łatwo tak wszystko rzucic i jechac, odechciewa się wszystkiego. Przez ten pomysł wyjazdu chyba się rozstaniemy