Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila_de

Jasnobrązowe plamienia i ból w pochwie

Polecane posty

Gość kamila_de

Witajcie!! Mam problem, a mianowicie od ok tygodnia mam takie jasnobrązowe plamienia, jakby koloru kawy z mlekiem. Do tego kłuje i boli mnie w pochwie, tak w środku, jakby ktoś szpikulcem dźgał. Przez to mam problemy z chodzeniem bo boli!! Ostatnio na wizycie jak dr badał było wszystko bardzo obniżone ale zamknięte. Dodatkowo, papierek lakmusow miał taki brudno-pomarańczowy kolor. Następną wizytę mam w poniedziałek. Powiedzcie, czy to może mi się rozwarcie robić? Brzuch mi sie stawia, nieraz w nocy się nawet budzę. Teraz jak siedzę to też boli. Czy to może być ten cały czop? Albo sączące się wody? Tej wydzieliny nie ma jakoś strasznie dużo, ale bez wkładek się nie obejdzie.. Kurcze, co ja mam zrobić? Miała któaś z was tak? A, dodam jeszcze, że mam problemy z ciśnieniem, biore dopegyt 3x2.

Gość kamila_de
Zapomniałam dodać ze mam skończone 34 tyg.

Gość gość
A który to tc?

Gość kamila_de
34 skończony.

Gość gość
Naprawdę nikt nie wie?

Gość gość
Myślę że to moze byc czop ale w 34 tyg to troche za wczesnie ale z drugiej strony bez czopa mozna chodzić nawet 3 tyg tak słyszałam

Gość gość
mialam tak przy czopie.. troche to trwalo a po odejsciu czopa urodzilam za 9 dni dokladnie (u mnie to byl 38 tydz

Gość gość
to nie czop.. nie laska do lekarza

Gość kamila_de
No właśnie też czytałam że może to czop, ale wszędzie piszą że ma ciemno brązowy kolor i że to raz dwa i wyjdzie. A u mnie to jest kolor jasnobrązwy, taka kawa i dużo mleka i trwa od tygodnia.

Gość gość
troche wczenie nie 34 tydz.. ile wazy dziecko? bedzie wczesniak :/ lepiej idz do lekarza po co masz pozniej siedziec przy innkubatorze

Gość kamila_de
Ostatnio wazyła 2100. Ale czy któraś z was tez tak miała? czy szyjka jak sie skraca/rozwiera to boli? Dziś jest piątek, a mój gin najwcześniej w pon. przyjmuje.

Gość gość
Wszędzie jak czytam to piszą ze same upławy nie sa groźne... Ale co jeżeli przy okazji boli? Nie wiem...

Gość kamila_de
up

Gość gość
może skocz na izbę przyjęć, niech ci podłączą do KTG i zrobią USG. Może prywatnie do jakieś lekarza? ja bym nie czekała do poniedziałku skoro Cię boli. A mocno Cię boli? czy tylko delikatnie coś czujesz?

Gość kamila_de
wiesz co, w skali od 1-5 to tak na 2,5-3. Ale nieraz i do 5, własnie jak kłuć zacznie. zastanawiam sie czy to faktycznie od rozwierajacej sie szyjki moze byc? A co do Izby, to u nas jest tak że jak z czymś takim przyjdziesz to przynajmniej 4 dni poleżysz.. a teraz jest weekend i i tak nic nie bedą robić... Moj gin jest tam ordynatorem, ale w piątki go nie ma. :9