Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się pierwszego razu

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy to dziwne czy nie ale mam 18 lat i jestem dziewicą , niektóre koleżanki nie chcą mi uwierzyć , bo dziś chyba coraz mniej osób kończy liceum zostając dziewicą/prawiczkiem :) Ja nie spotkałam jeszcze tej odpowiedniej osoby , tzn spotkałam ją ale 2 lata temu i wtedy to było dla mnie stanowczo za wcześnie na pierwszy raz Teraz jak o tym myślę , to boje się bólu i tego jak to będzie , moja koleżanka musiała kilka razy próbować z chłopakiem aż im się udało , sądziła nawet że coś z nią nie tak , i będzie musiała iść do lekarza Inna z koleżanek mówiła że przed pierwszym razem chłopak musi zrobić pal cówkę , bo inaczej nie wejdzie Śmiesznie to wszytsko brzmi , jak pisze to 18 latka , to nie jest tak że nie mam o tych sprawach pojęcia , ale na pewno nie jestem ekspertem , i jeśli kiedyś mi się wydawało że to ja mogę innych "edukować" o oczywistych sprawach , to teraz mam coraz więcej wątpliwości i się boję

Gość gość
18 lat to jeszcze za wcześnie. Raczej dziewczyn w tym wieku nikt poważnie nie pokochuje jeśłi chodzi ofacetów (ani z rowiesników, ani tych wiele starszych). Poczekaj do 20tki c onajmniej, wtedy się rodzą prawdziwe uczucia i jest duża szansa że ten któremu się oddasz będzie cie naprawde kochał a nie ' przeleci dla przyjemności'. A koleżanki jeszcze młodziej sie pusciły to tylko im pogratulować, a moze bardziej ich rodzicom kogo wychowali....

Gość gość
Jedna z moich koleżanek zrobiła to już półtora roku temu , ale ze swoim chłopakiem jest nadal , i twierdzi, że zrobiła to bo traktują ten związek poważnie Ja nie czuje się chyba jeszcze gotowa na se ks , nawet na pewno nie , wydaje mi się ze nie czułabym się komfortowo chyba że to byłoby z kimś kogo naprawdę bym kochała i komu bym ufała Nie wiem czy 20 letnia dziewica nie odstraszy niektórych , niestety tak teraz jest.. Ale oczywiście nie będę się śpieszyć tylko po to żeby "mieć to już za sobą".

Gość gość
to masuj się ogórem !!!!

Gość gość
Nie podszywajcie się pode mnie , bo założyłam ten temat żeby poważnie pogadać ; )

Gość anka ka
Ja miałam 17 lat, jak kochałam się pierwszy raz z chłopakiem. Mój chłopak jest 4 lata starszy. Byliśmy wtedy już rok razem, teraz mam 19 lat, a my dalej jesteśmy razem i się bardzo kochamy. Jeśli chodzi o pierwszy raz, to nie bolało, tak jak wiele osób się wypowiada. Krew też się nie polała :D Nie sądzę, aby to było za wcześnie, bo wiedziałam, że to jest ten chłopak i mogę z nim planować przyszłość, mimo młodego wieku. Więc jeśli kochasz swojego chłopaka, a on Ciebie, to nie masz czego się bać. :) I nie sądzę, aby mój młody wiek, kiedy się kochałam pierwszy raz, świadczył o tym, że byłam nieodpowiedzialna i głupia, albo że rodzice mnie źle wychowali, pozdrówki :)