Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona22

Rodzina nie akceptuje mojego związku

Polecane posty

Witam. Wiem,że taki temat się już pojawił, ale chciałam podzielić się z Wami swoim problemem i prosić o jakąś radę. Mam 23lata,studiuję i poznałam jakiś czas temu chłopaka. Jest młodszy ode mnie o rok, niższy o 3 cm( co mi ani trochę nie przeszkadza), skończył edukację na szkole średniej, jest jedynakiem,a jego rodzice rozwiedli się. Jesteśmy razem od pół roku, łączy nas prawdziwe uczucie, oboje czujemy, że "to jest to". Problem tkwi w moich rodzicach, głównie w ojcu. Uważa, że źle wybrałam i powinnam zostawić mojego chłopaka. Uważa, że jako jedynak będzie egoistą,nie będzie o mnie dbał, że różnica w wykształceniu w przyszłości stanie nam na przeszkodzie. Myśli też, że przez to, iż mój chłopak pochodzi z rozbitej rodziny to jemu też przyjdzie łatwo zostawić mnie w przyszłości, a ja będę cierpieć. Widział go tylko raz,nie zamienił z nim właściwie ani słowa poza "dzień dobry", a ocenia go od razu źle i skreśla na podstawie tych kilku faktów. Czy ojciec ma rację? Co mam zrobić w tej sytuacji? Strasznie mnie przytłacza. Kocham mojego chłopaka, on mnie też, ostatnie miesiące są najwspanialsze w moim życiu... proszę o radę

Gość gość
jestes mloda,nie obraz sie ale zyciowo raczej glupia...przez pol roku nie da sie poznac czlowieka.czas zweryfikuje cala sytuacje...powiem ci tylko jedno.rodzice nigdy nie chca zle dla swojego dziecka