Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglądam na zaniedbaną w porównaniu do innych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Co robię, żeby o siebie dbać: -takie podstawy, czyli zawsze czyste włosy, nie mam na nich tony lakieru ale staram się je stylizować (choć czasami próbuję je unieść do góry, ale szybko klapną, ciężko je ułożyć jak cholera.. brzydko to wygląda), nie farbuję ich, ale olejuję, nakładam maski etc, depilacja ciała, zrobione paznokcie -żywię się zdrowo -ćwiczę, są już efekty w postaci uniesionych pośladków i ciut szczuplejszej talii, ale przede mną jeszcze trochę drogi (jak startowałam, to byłam niby szczupła, ale ciało mam flakowate, nieestetyczne, aż dziwne, bo grubsze ode mnie dziewczyny objadające się jeszcze gorzej niż ja kiedyś mają estetyczniejsze ciało aniżeli ja..:/ poważnie. Ja mam flakowate nogi i to jak, żyły na wierzchu, bo mam cieniutką skórę i w ogóle szarą.. boję się opalać intensywniej, żeby za 10 lat skóra nie wyglądała jak papier ścierny.. szerokie plecy etc) -depiluję brwi -dbam o skórę na twarzy, wokół oczu Ale jak wstaję (nawet niekoniecznie jakoś wcześniej rano), i gdzieś idę, to wyglądam okropnie, opadnięte powieki,żaden staranny makijaż, rozświetlacz, nie pomaga na oczy i brzydką cerę (co ciekawe, później cera się trochę poprawia), jeszcze opuchnięta na twarzy jestem, masaże nie pomagają.. Jak się nie wyśpię to efekt jest STRASZNY. W dodatku mam dość spory nos, wokół którego mam zaczerwienienia, czasem mam dni, że mam ładną cerę, a czasem czerwone i to też potęguje efekt 'zaniedbania'. Mówię wam, cokolwiek nie robię, to nie osiągam takiego efektu jak wiele dziewczyn.. masakra. Niektóre to wiele nie muszą robić, żeby wyglądać nie tylko jak człowiek, ale też ładnie, a ja mimo że mam małą schizę na tym punkcie, to i tak niewiele pomaga.

Gość gość
Nawet piersi mi opadły, k***a! Urosły mi później od koleżanke, bo około 16-17 roku życia, teraz mam 21 i nie wiem czemu, ale sporo opadły (moze to przez skoliozę?). Żadna z moich koleżanek nie dba o dobrany stanik, a widzę, że mają normalny biust, podobny jak ja miałam w wieku jak mi urosły. Wstydzę się nosić bluzki z dekoltem juz nawet ><. Już bym zrozumiała, jakbym miała większy, ale mam takie pełniejsze B.. -http://img.klinikakolasinski.pl/wp-content/uploads/2009/11/ch-4.jpg trochę gorszy od tego po prawej nie odchudzałam się g***townie, w ogóle raczej się nie odchudzam, zleciałam z wagi 1 kg tylko mówię wam, mam tak niską samoocenę przez to wszystko, że..

Gość gość
Tez mam takie wrążenie...tyle lasek chodzi po ulicach..

Gość gość
nie wiem. może po prostu masz pecha. moja przyjaciółka myje włosy raz na tydzień, nie używała żadnych kremów do twarzy, balsamów, 0 makijażu. i wygląda zawsze świetnie. geny bywają złośliwe.

Gość gość
No właśnie ja widzę, że mam pecha.. ja włosy myję codziennie... próbowałam nie myć 2,3 dni, ale wtedy nie dość, że oklapnięte, to jeszcze tłuste.. nie mówiąc o powywijanych końcówkach moja koleżanka łązi na siłkę i myje raz w tygodniu.. włosy ma całkiem ładne. ja jeszcze mam szarą cerę.. i wyglądam jakbym miała do trumny się położyć (choć mega blada nie jestem juz) :/ zero uroku, świeżości, blasku..

Gość gość
Nie chce być chamska, ale tak to już jest:) Mam kuzynkę- zawsze pięknie opalona (wystarczy, że napije się soku marchwiowego, a już nabiera koloru!), błyszczące włosy, duże usta...Odrobina tuszu na rzęsy i NIE MA FACETA, który by sie za nią nie odwrócił. Widziałam jej kosmetyczke- szampon do włosów , żel pod prysznic, oliwka do ciała dla dzieci, krem nawilżający i tusz do rzęs, pomadka na większe wyjścia. Byłyśmy razem na wakacjach, więc wiecie, widać kto co robi...

Gość gość
Zazdroszczę.. ja choćbym dietę miała najzdrowszą, to cera dalej bez blasku, choćbym się ładnie ubrała, to i tak szału nie ma, a włosy.. przestanę coś z nimi robić to susza i mega porozdwajane końcówki, nawet jeśli używam delikatnego szamponu i nie suszę suszarką. 3lata temu tak je sobie zjechałam, że musiałam uciąć, a miałam już długie, oczywiście paskudnie w krótkich wyglądałam, teraz trochę odrosły, ale to dalej nie to.. mam taki łeb nieforemny, że tylko długie znośnie wyglądają

Gość gość
I powiem wam, że teraz mogę iść do kuzyna do baru pracować, ale tam takie ładne dziewczyny, zadbane właśnie, że aż nie mam ochoty tam pracować :P wiem, ociera się to o schizę lekką..

Gość gość
Autorko jaki do której przedstawionej sylwetki masz gorszy biust bo na zdjeciu sa 2 zdjecia?

Gość gość
Przecież to napisałam.. w porównaniu do tego po prawej mam troszkę gorszy biust. I podobnej wielkosci

Gość gość
Po prawej czyli ten z opalenizna?

Gość gość
Jesli chodzi o ten wiekszy to powinnas nosic rozm przynajmniej E

Gość gość
Ale po prawej jak zdjecie jest naprzeciwko to dla Ciebie moze byc prawa ta z opalenizna,zreszta rozm B to jest za mało dla tej poprawej.

Gość gość
No i właśnie ta z opalenizną.... Napisałam rozmiar B, bo społeczeństwo się nie orientuje w rozmiarach. Staniki dobieram coraz lepsze, mam 65C aktualnie, ale teraz idę do bratfiterki za jakiś czas jak zbiorę kasę i dobiorę lepszy.

Gość gość
Ja myslałam ze ten wiekszy i mnie to zastanawiało że rozm B jest taki wielki...nie jest tak zle masuj go ja mam większe i strasznie mocno opatniete...ale jakos zyje pod ubraniem tego nie widac.