Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W biedronce są te golarki, warto kupić?

Polecane posty

Gość gość

Widziałam reklamę że w biedronce są golarki, damskie i męskie. Kosztują 29,99 chyba z tego co pamiętam. Myslicie że warto kupić??

Gość gość
myślę ze będzie podobnie jak nys depilowała pieseta

Gość gość
ałć....

Gość gość
Kiedys pęsętą wyrywałam sobie włoski z pod pachy. A zaczęło to się od tego że pod pachą mam pieprzyka, i zawsze przy goleniu bałam się żę go uszkodzę, dlatego wzięłam pęsętę i zaczęłam wyrywać włoski w poblizu pieprzyka, tak mi się spodobało że wyrwałam wszystkie, efekt ok. tygodnia, ale pochłania za duzo czasu:)

Gość prawictwo pospolite 143
nie warto..

do czego kobiecie golarka ? Moim zdaniem lepiej kupic maszynke jednorazową

Gość gość
gość 10,26 Przestań mi tu jakieś horrory pociskać bo mam gęsią skórę...brrr

Gość gość
golarka nie goli takdokladnie jak maszynka jednorazowa, poza tym używa sie jej do mocnego grubego zarostu ..

Gość gość
Ból, hmm da się przeżyć, najgorsze chyba pierwszych kilka minut:) Ale ogólnie ok:) Mój facet kiedyś z nudów wyrwał sobie trochę włoski ze swoich okolic intymnych:) Ale był po kilku piwach, więc był znieczulony:P

Gość gość
Młoda styczniowa Ja też miała krew z początku, ale pózniej już nie:) To jak na razie był mój największy próg bólu, jeżeli chodzi o początek:P bo pozniej jak już pisałam było dobrze:) Jak moja znajoma próbowała to co chwilę pachę schładzała sobie lodem:)

Gość gość
Ciało do depilacji należy schodzić np. kostką lodu w paczusce foliowej

ja mam golarkę philipsa za 200 zł .. Nie goli idealnie gładko twarzy wiec na pewno takie cos do nóg sie nie nadaje ,ale do golenia pach moze byc dobra ( w koncu nie musi być tam idelanie gładko jak w przypadku nóg ).. Plus taki ze nie trzeba wymieniac ostrzy jak w jednorazowej ..

Gość gość
Nie wiem jak Wy, ale ja pachy muszę mieć idealnie ogolone, wiadomo że w lecie gdy mamy krótkie bluzki, sukienki, to widać to jakie mamy pachy, nawet przy głupim podnoszeniu ręki... Już kilka razy widziałam młode kobiety z nie dokładnie ogolonym pachami, mnie osobiście to odrzuca, bo pipkę to ma pewnie na czysto wygolona a pachy już nie... masakra:/

Na jądrach mam cienkie włosy więc używam zwykłej jednorazowej maszynki gilette blue 3 . Golarka sie nie nadaje do jąder , bo ma za wysokie obroty , czasem nawet wyrywa włosy więc ból gwarantowany ..

raz przejechałem goalrka po jajach , to mi krew sie pokazała . Juz wiecej tego nie próbuje. Natomiast do twarzy jest dobra . Tam jest mocniejsza skóra i grubszy zarost.

Gość gość
prawictwo maszynki gilette blue 3 gdzie mogę kupic te maszynki:)?

Gość gość
Dziękuję bardzo;)

Gość gość
ja od kilku lat pachy depiluje depilatorem, mam jeszcze taki stary brauna, ale dobrze się spisuje więc nie wymieniam. pierwsze usuwanie włosów w ten sposób było straszne, pachy były całe zakrwawione, ale dałam radę, a z każdym kolejnym razem było lepiej.

a ja gole nabiał gilette blue 3 i jeszcze nigdy nie pojawiła się krew .. Oczywiscie staram sie to robić wolno.. Wiadomo : szybkie i długie pociagnięcia mogą mieć negatywne konsekwencje

Gość gość
według mnie depilatory i golarki sie nie nadają - chyba , że lubisz ból

Gość gość
Ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona z efektów, także polecam!:)

Gość narciarz33
Witam! Ja to się muszę golić codziennie bo inaczej wyglądam jak dziad :P Z maszynek to poleciłbym Shave Lab. Dobra, nowa firma na rynku, która robi solidne, ładne maszynki z dobrym, wymiennym ostrzem. Zamawiałem przez stronę www.shave-lab.pl . Ale chyba w innych sklepach też można ich produkty dostać. Czołem!