Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shaantia

Bialystok Hotel 3 Trio czy Lipowy Most

Polecane posty

Gość shaantia

Hej, Bardzo spodobały mi się dwa miejsca Hotel 3 Trio oraz Lipowy Most na organizację wesela. Czy ktoś z Was organizował tam swoje wesele? Byliście zadowoleni? Dobre jedzenie i czy dużo? Jakie są ceny od talerzyka? Czy ktoś się może orientuje czy w Trio jest jakiś ogródek, z którego goście mogą korzystać? Ogólnie polecacie, którąś z tych opcji? Pozdrawiam i bardzo proszę o opinie.

Gość gość
w Lipowym Moscie nie bylam,bylam w Hotelu Trio 2 razy na weselach,raz byly okragle stoly i mowiac szczerze nie za bardzo mi sie podobalo ,bo nie bylo takiej integracji i z przekaskami byl osobny stol,wygladalo pieknie ale nie bylo zbyt praltyczne,drugim razem stoly byly ustawione w podkowe,wszystkie przekaski byly na stolach i lepiej sie bawilam bo widzialam wszystkich gosci,jedzenie dobre i bardzo duzo,kelnerzy donosili przystawki,wesele bylo w tygodniu to noclegi dla gosci byly gratis,30 osob nocowalo w hotelu,na pierwszym weselu nie wiem ile kosztowal talerzyk ale na drugim 220 zl

Gość gość
Jak dla mnie bez w TRIO bez och ochów, a tym bardziej że nie za tak wysoką cenę od talerzyka

Gość gość
ja byłam na weselu u przyjaciółki w hotelu http://hotelcristal.com.pl/ w Białymstoku. Zdecydowanie piękne miejsce na tak ważną uroczystość. Goście, uczestnicy wesela spali w tym hotelu. Ogólnie bardzo miło wspominam to wesele właśnie w tym pięknym hotelu. Jeśli masz możliwość to zmień sobie miejsce twojego wesela właśnie w tym hotelu.

Gość gość
Nie mogę się wypowiedzieć na temat organizacji wesela, ale niestety mogę na temat traktowania potencjalnego klienta. Razem z Narzeczonym byliśmy zainteresowani wynajmem sali na uroczysty obiad po ślubie. Spotkaliśmy się z p. Menadżerką, która była wyraźnie zdegustowana faktem, że nie chcemy organizować całonocnego wesela (chociaż we wcześniejszym kontakcie wyraźnie to zaznaczałam). Czuliśmy się jak klienci drugiej kategorii, którym Pani robi łaskę, że w ogóle z nimi rozmawia. Problemem było też ewentualne dostarczenie tortu z innej niż ich własna cukierni - w żadnym innym miejscu nie stanowiło to przeszkody. Po tak nieprzyjemnej rozmowie ani oferta, ani wygląd sali, ani nic innego nie miało znaczenia.

Gość natalka33
Ja z Białegostoku jeżdżę z mężem i dzieckiem do hotelu http://lipowymost.pl. Zazwyczaj trafiamy na oferty specjalne, gdzie masz do czynienia z ogromem dodatków, np. kolacjami, darmowym wejściem do SPA, basenów, itp. W cenie pokoju jest sporo smaczków dla klientów, co znacznie poprawia efektywność pobytu. Poza tym optymalna lokalizacja. Z Białegostoku tylko 30 km, więc niecała godzina jazdy.

Gość gość
Witam, Planujemy ślub w przysłe wakacje i próbujemy zdecydowć się na sale między Lipowym Mostem, Borowinowym Zdrojem a Bobrową Doliną- proszę pomóżcie w wyborze ? Sale będziemy odwiedzać w przyszłym czasie - narazie byliśmy w na weekendzie w Lipowy Moscie, piękne miejsce ale dojazd oraz sama obsługa pozostawia wiele do życzenia

Hej, ja mam zaplanowany w Lipowym Moście w wakacje 2018. A teraz zaczynam miec wątpliwości czy był to dobry wybór.