Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić?

Polecane posty

Gość gość

w grudniu 2013 roku rodzice przepisali na mnie dom i gospodarstwo darowizną Po upływie tygodnia zaczeliśmy tam mieszkać na wiosnę ruszyliśmy z budową przybodówki plany materiał itd do końca maja stały już ściany i miały być wstawiane okna i kryty dach ale wynikła dosyć ostra kłotnia pomiedzy mną a rodzicami i w trybie natychmiastowym musiałam się stamtąd wyprowadzić. Po miesiacu dostałam od nich pismo o odwołaniu darowizny dali mi dwa miesiące i innym przypadku skierują wniosek do sądu. A ja teraz wraz z mężem i dzieckiem mieszkam u jego rodziców i mam zaciągnięty kredyt na budowe i teraz zostały mi długi czy ja mogę się ubiegać o zwrot poniesionych kosztów? jak to mam zrobić?

Gość gość
no i po co sie glupia krowo klocilas ze starymi? nie lepiej bylo siedziec cicho? zostawili glupiej krowie gospodarstwo a taka glupia nie docenila i z mordą na rodzicow. Ile osob marzy o tym, zeby miec dom po rodzicach a nie mają bogatych starych i im domu nie kupią ani nie zostawią? a ty glupia mialas a stracilas. Miales chamie zloty rog...

Gość gość
idź do adwokata i się spytaj