Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

inspiracje!!! pomozcie w urządzaniu!!!

Polecane posty

Gość gość

poszukuje inspiracji jak urządzić sobie pokoj. Na pewno musi być duże lustro tylko jakie ? W szafie czy zwykle w ścianie? Muszą być podstawowe rzeczy dla nastolatki i musi być młodzieżowy. W jakich kolorach uzadzic ten pokój? Nie może być cały biały bo mam brozowe okna i parapety wiec tez musi pasować. Może taki jadnoutki szary i jedna sciana bordowa? Jakieś obrazy na ścianę? Jaki kolor biurka? Jakieś krzesła? Szafki? Szafy? Żyrandol. Kwiaty? Wszystko pomóżcie albo wyślijcie jakas inspiracje

Gość gość
idź po prostu do sklepu i sobie poglądaj

Gość gość
Pooglądaj strone ikei mi sie wydaje ze szary i bordo nie pasuja do brazu okien + parapetow

Gość gość
To jaki? Może beżowo biały? :))

Gość gość
a może jakieś DIY? ja teraz odnawiam stare meble - komodę i stolik do babci, korzystając z inspiracji w necie wyszukiwanych ;) myslałam ze to trudne ale w każdym sklepie meblarskim typu http://www.artmeb.pl znajdziesz akcesoria do renowacji mebli, nawet fajnie mi wychodzi no i jest satysfakcja z własnego wykonania.

Gość geografka34
Zobacz sobie aranżacje Meblomody na www.meblomoda.pl. Z pewnością się czymś zainspirujesz ;)

Gość gość
a może masz kilka mebli, które mozna odnowić? Fajna sprawa, ja ostatnio za to się zabrałam i działam :D nie jest to jakoś specjalne drogie, zwłaszcza,że wiele teraz jest sklepów z artykułami meblarskimi typu - www.artmeb.pl/artykuly-meblarskie a satysfakcja ogromna. :)

Gość Boguśka85
inspirację zaczerpuj z pinteresta :) ja szukałam mebli z wymarzonych zdjęć, coś na styl www.batdom.pl/kp,0,7/stol-st6-okragly.ehtml. z zestawami jest gorzej, ale może znajdę coś w meblach holenderskich

Gość gość
dokładnie tak - portale tj weheartit.com mają masę inspiracji! dzięki takim właśnie portalom wyposażyłam jadalnię w http://www.batdom.pl/ze,0,191/zestaw-zt167.ehtml :) cudne, mój najlepszy wybór

Gość gość
lustro na zamówienie możesz tutaj znaleźć - http://szklarzokuniew.pl bo i ja u nich brałam. a co do mebli, to ja bym postawiła na jasne kolory, jedna ściana pomalowana inaczej tez fajnie brzmi. Poszperaj trochę po stronach wnętrzarskich, dużo pomysłów wpada do głowy, przecież sama wiesz, co ci się podoba a co nie ;)