Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabo mi rano, pomaga cukier i kawa

Polecane posty

Gość gość

Gdzieś od tygodnia miałam kilka takich poranków, że bardzo mi słabo. Jednego miałam zawroty głowy. Dopiero jak dostałam kawę i zjadłam coś słodkiego to mi się poprawiło. W ogóle jestem cały czas głodna. Od czego to może być? Na logikę ciśnienie albo niski cukier, albo niski cukier i ciśnienie, zawsze jak robiłam badanie krwii to miałam lekko niższe ciśnienie i lekko niski cukier, ale generalnie wszystko w normie. Ciążę raczej wykluczam, bo nie był to najbardziej namiętny miesiąc w moim życiu i raczej wątpię. Myślicie że powinnam pójść na badania? Badałam krew z pół roku temu i wszystko było super.

Gość gość
a tarczyce badalas kiedys?

Gość gość
tak, wszystko ok. Badałam kompleksowo krew pół roku temu, tak dla formalności bo wcześniej bardzo dawno nie robiłam wyników. Badałam cukier, tarczycę, wszystko. Wszystko było ok :)

Gość gość
hormony? a cos sie zmienilo u ciebie ostatnio?

Gość gość
Nic, jedyne co to pracuje w nowym miejscu i mamy dosyć zimno w biurze, czasami tam trochę marznę. Tak to nic się nie zmieniło. Ale zawroty głowy miałam pierwszy raz w życiu. Mam też lekko podwyższoną temperaturę, 37 stopni. Tak to czuje się dobrze. Hormonów nigdy nie badałam, ale wydaje mi się że wszystko Ok. Zero problemów z cerą, cykl jak w zegarku, spokój ducha ;). Tylko rano obudziłam się jakbym wcześniej pół nocy chlała.

Gość gość
Może jesteś w ciązy? Ja miałąm tak właśnie jak byłam w początkowej fazie ciązy, było mi słabo, zawroty głowy.

Gość gość
robiłam test, tak w razie czego, bo szliśmy na wesele a miałam właśnie zawroty w pierwszym tygodniu po owulacji. Wyszedł negatywny. Wprawdzie to było bardzo wcześnie ale naprawdę wątpię że to to. Nie wierzę w takie cuda, jednak w miarę uważamy i w tym miesiącu w ogóle nie poszaleliśmy. Teraz jestem chyba z 2 dni przed okresem.

Gość gość
a może być słabo po prostu przed okresem? Niby zawsze je przechodziłam łagodnie ale człowiek jednak wielkimi krokami do 30 się zbliża :)

Gość gość
PS. Byłam pewna, że dodałam temat na zdrowiu u urodzie, sory ;)

Gość gość
A może masz początki anemi? Dla pewności zrób badanie krwi.

Gość gość
Może, chyba faktycznie zrobię te badanie. A dzisiaj zapobiegawczo zjem na obiad wątróbkę albo inne mięcho zawierające żelazo :).

Gość gość
I koniecznie noś w torebce na wszelki wypadek coś słodkiego i jakąś wodę:)