Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miss21

Błona dziewicza

Polecane posty

Gość Miss21

Witam, chciałabym się podzielić moim problemem a mianowicie: ostatnio byłam u ginekologa po raz pierwszy od 21 lat, z problemem pieczenia okolic intymnych, jestem dziewicą ale mimo to lekarz ginekolog kazał mi usiąść na fotelu ginekologicznym - chciał sprawdzic czy faktycznie ta błona jeszcze u mnie jest. Okazało sie ze tak, powiedział mi, że mam taka błone ze nie dziwi mi się że nie mogę włożyć nawet najmniejszego tamponu. Teraz zastanawiam sie (bo chce zacząć współżycie ze swoim chłopakiem) czy chłopak będzie w stanie przebić mi tą błonę, czy będzie w stanie włożyć członek do mojej pochwy;/ bardzo mnie boli jak wkłada tam palca, (przy wkładaniu tamponu tez mnie bardzo bolało), boje się tez o obfite krwawienie podczas stosunku z tego powodu ze mam taką błonę :( Jak myślicie, może nam się nie udać ten pierwszy raz? ;/ Miał ktoś może podobny problem? ;/

Gość gość
Nic się nie bój,tylko zdecydowana postawa chłopaka przyniesie efekt.Czy on ma w tym dziele doświadczenie?

Gość gość
Pierwszy raz tak naprawde rzadko jest fajny. Wiecej tam lęków i niepewności niż jakiegoś "aktu". Jeśli jesteście zdecydowani to miejcie to już za sobą i dopiero potem zacznijcie cieszyc się seksem

Gość Miss21
No właśnie on też nie ma doświadczenia. Ogólnie jest bardzo delikatny we wszystkim co mi robi, ale nie wiem jak mu pójdzie w przebiciu mojej błony, która na dodatek jest jakaś dziwna :P

Gość gość
To musi być hart i zdecydowany.Przy takiej błonie przy jego delikatności zostanie ci uraz na całe życie.Najlepiej poszukaj doświadczonego.

Gość gość
eee jak prawik to nie da rady najlepiej doswiadczony

Gość Miss21
Ale ja nie chce zmieniać chłopaka... ;( Więc pisanie typu "poszukaj lepiej doświadczonego" mnie nie bawi... echhh ;(

Gość gość
To spróbuj od aplikacji tamponów przy najbliższym okresie

Gość gość
Najlepiej kupuj te z siateczką silc touch

Gość Miss21
Ale nie mogę używać tamponów bo mi nie wchodzą. Sam ginekolog powiedział że nawet najmniejszy tampon mi nie wejdzie...

Gość gość
spróbuj tych OB light to są naprawdę malutkie tampony

Gość gość
Zmień tylko na jeden raz aby rozwiązać problem.Problem zostanie ci na całe życie i dopiero to będzie problem

Gość Miss21
To co mam sobie tamponem przebić błone dziewiczą? ;(

Gość gość
nie przebijesz tamponem błony dziewiczej. Twój chłopak musi to zrobić. Najlepiej zdecydowanie i w pozycji misjonarskiej. Czyli tradycyjnej. Ja sama byłam dość ciasna. Pierwszy seks nie był przyjemny. Chłopak, prawiczek wymyślił sobie pozycję od tyłu. Zabolało. I za pierwszym razem nie udało się przebić całej błony. Dopiero potem "poprawiłam" na jeźdźca. A i jeszcze zanim zdecydujecie się na seks to pobawcie się troszkę. Niech cię zaspokaja oralnie, Spróbuje zaspokajać palcem. Jak będziesz podniecona, to te okolice staną się dużo bardziej elastyczne.