Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnny_facet

Dziewczyny czy mam szanse na miłość ?

Polecane posty

Gość smutnny_facet

nie mam jednego jądra i bardzo sie boję ośmieszenia czy mam szansę, że jakaś dziewczyna to zaakceptuje ?

Gość smutnny_facet
pytam serio ?

Gość gość
znam chłopaka, który też ma jedno jądro (wszyscy o tym wiedzą bo stracił je w wypadku w dzieciństwie), nigdy nie miał problemu ze znalezieniem dziewczyny, z obecną jest już kilka lat, więc najwyraźniej nie ma to aż takiego znaczenia. mi osobiście by to nie przeszkadzało, bo szczerze jądra nie są tak atrakcyjna częścią ciała żeby myśleć - im więcej tym lepiej. jedyny problem mogłaby stanowić bezpłodność, ale skoro masz jedno sprawne to chyba problemu nie ma.

Gość smutnny_facet
nie wiem wydaje mi się, że jestem bezpłodny niestety :(

Gość gość
Nie wszystkie kobiety pragną dzieci, a takie dość drobne kwestie estetyczne to akurat schodzą na drugi plan jeśli jesteś po prostu fajnym facetem ;)

Gość smutnny_facet
nie wiem czy jestem fajny, bo bardzo się wstydzę bliższych relacji z kobietami przez mój feler.

Gość gość
A jak kobieta ma jedną pierś,bo chorowała na raka, to też nie ma szansy na miłość :)? nie gadaj glupot, jak trafisz na normalna kobiete , która ma coś w głowie to nie bedzie jej przeszkadzalo

Gość gość
Dla mnie to nie byłby żaden problem, nawet możesz być bezpłodny:-) serio.

Gość smutnny_facet
boję sie zbadać na płodność, ale na 75% piszą, że bede bezpłodny, bo urodziłem się z jednym jądrem i w dodatku ono nie zeszło do moszny miałem operację i teraz jest na miejscu, ale jest bardzo małe i na 75% bezpłodnośc :(. Kobieta bez piersi może mieć z reguły dzieci :)

Gość gość
A tobie aż tak na tych dzieciach zależy ;)? chciałbys miec kiedyś?

Gość smutnny_facet
oczywiście, że chciałbym mieć chociaż jedno dziecko :(

Gość gość
W ogóle w jakim mniej wiecej wieku jesteś? twoje rówieśniczki to jeszcze młode dziewczęta czy już dorosłe kobiety ;)? bo faktycznie te bardzo młode to jeszcze pstro w głowie mają i nie wiadomo jakiej reakcji sie spodziewac wiec ci sie nie dziwie troszke

Gość smutnny_facet
już nie jestem taki młody mam 27 lat :/

Gość gość
I nigdy zakochany nie byłeś...?

Gość smutnny_facet
byłem dwa razy, ale wstydziłem się pójść krok dalej.

Gość gość
To następnym razem się nie bój , już wiek masz taki (bez obrazy oczywiście :D) ,że szkoda by było spędzić kolejne lata samemu ;)

Gość smutnny_facet
wiem, bardzo chciałbym aby mnie ktoś zaakceptował i pokochał, ale zdaje sobię z tego sprawę, że to nie będzie takie proste

Gość gość
A właśnie, że może być proste :-) sam stawiasz sobie niewidzialny mur. Odgradzasz się od miłości i od szczęścia, zamiast zawalczyć. Nie poddawaj się tak łatwo :-)

Gość smutnny_facet
no tak, ale jestem "wybrakowany" nie ma sie co oszukiwać kobiety wolą zdrowych samców.

Gość gość
Jaki wybrakowany!! masz nogi, masz ręce, nie masz deformacji twarzy ani nic z tych rzeczy. Daj sobie szansę, powiesz kobiecie to samo co nam tutaj .

Gość gość
Przestań tak myśleć. Mało kto jest bliski ideału.

Gość smutnny_facet
ok dzięki postaram się w takim razie być bardziej śmiałym w swoich działaniach :)

Gość gość150
brak jadra to dla zdecydowanej większości kobiet nie jest problem. Jednak potencjalna bezpłodność jest juz dużym problemem. Wiele kobiet chce mieć dzieci. Więc moim zdaniem powinieneś sprawdzić czy jesteś płodny czy nie. Bo taką informację (czyli czy chce/może się mieć dzieci) powinno się mówić na początku związku bo jest to zbyt ważna decyzja by informować o niej np. po ślubie bo druga osoba może się poczuć oszukana. Jednak dużo jest też kobiet które dziecka nie chcą ale powinieneś wiedzieć "na czym stoisz" i się zbadać. Mam nadzieję, że znajdziesz odpowiednią dla siebie partnerkę bez względu na to czy możesz mieć dzieci czy nie :)

Gość gość
masz szanse