Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydze sie starymi ludzmi

Polecane posty

Gość gość

Brzydze sie starymi ludzmi.Smierdza i sa pomarszczeni.Fuj

Gość gość
Ty tez będziesz kiedyś stara... i inni też będą się ciebie brzydzić...

Gość gość
no dokładnie przeca nikt całe życie nie ma 18 lat :D :D :D

Gość gość
A wedlug ciebie ile maja lat??????????

Gość gość
Nie chcesz być stary, to się powieś.PAMIĘTAJ - o tobie też powiedzą w ten sam sposób gdy dożyjesz starośći, co wątpię.Masz złe pokrycie pod czachą dlatego piszesz pierdoly głupcze! Mam babcie która jest bardzo czysta kąpie się 2 razy dziennie, bielizne zmienia każdego dnia. Sam jesteś debil i cuchniesz jak cap,a przysrywasz innym przyzwoitym ludziom debilu jebany!!!!😡

Gość gość
Jak bede stara to tez beda sie mnie brzydzic,nic na to nie poradze.

Gość gość
a ja się brzydzę tobą autorze, nie wiem jesteś ale jesteś odrażającą osobą, i twoja psychika bardziej śmierdzi niż ci starzy ludzie

Gość gość
Ostatnio spedzilam godzine z taka 70 i przez cala godzine gadala o niemcach,jakiejs wojnie myslalam ze zdechne

Gość gość
niektórzy to żywe trupy do tego dementywne alzheimery i i opuszczone społecznie opuszczeni przez rodziny i spychane na pobocze w tym życiu są niczym umarli za życia :( biedni ci starzy ludzie oby nie dożyć starości

Gość gość
smierdzic czasem moze ten, kto nie ma sily czy mozliwosci dbania o siebie- czy to chory, czy stary czlowiek, czy dziecko, zwierze. I to nie dla niego wstyd, tylko dla tych ktorzy o to nie zdbali. A i tak najczescie smierdza ludzi w pelni sil - menele, pijacy, panienki -tanimi perfumami, faceci starymi skarpetami, niedomyte kobiety z mensytruacja ( przeciez nie staruszki)

Gość gość
Nawet nie ma o czym pogadac ze starym pruchnem.Chybba ze o smierci.

Gość gość
Moja tesciowa ma 55 (a wyglada na 66) i smierdzi i ciagle poprawia sobie majtki z tylu przez spodnie.

Gość gość
hihi, właśnie sobie uprzytomniłam, ze też ciagle poprawiam sobie z tyłu majtki przez spodnie :D

Gość gość
A moja grzebie w smietniku,ostatnio wygrzebala kosmetyki i mi dala,po jej wyjsciu wyrzucilam (nie chcialam zrobic jej przykrosci i dlatego wzielam)

Gość gość
A ja znam młode osoby,kobiety zmieniające stanik raz w tygodniu,faceci młodzi z ohydnymi piętami ,brzydkimi pazurami u stóp a u rąk obgryzione.W szafach łachy rozrzucone a jak szukają coś do ubrania to wąchają bo nie wiedza co prane a co nie. Własnie takie damulki najczęsciej mają najwiecej do powiedzenia o innych.Nie wspomne ze piekarniki w kuchenkach maja dokładnie takie jakie w programie pokazuje p.Rozenek,Syf,kiła i mogiła fujjjjjj