Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xkama

Mój chłopak i jego wyjazd

Polecane posty

Mój chłopak wyjeżdża na wakacje ze swoim przyjacielem i jego rodzeństwem. Dowiedziałam się o tym dopiero teraz. Dziwi mnie to, ponieważ gdy go pytałam o tego chłopaka to mówił, że szkoła do której chodzi go strasznie zmieniła i przez cały rok szkolny się do niego nie odzywał, nie mieli kontaktu, aż tu nagle do niego pisze z taką propozycją. Jestem z moim chłopakiem ponad 3 lata. Sama zrezygnowałam dla niego z wakacji z koleżankami bo nie chciałam mu robić przykrości. Wiem tylko, że jego przyjaciel poszukuje dziewczyny i chce na tych wakacjach rozpocząć poszukiwania. Jak to określił "zaszaleć na całego". Strasznie sie boje, że mój chłopak też będzie chciał spędzic pełne wyluzowania i wolności dni. Obawiam się, że pozna inną dziewczynę która zawiruje mu w głowie. Chce dodac, że ciągle wspomina, że bd to jego pierwsze super wakacje i nie może się ich doczekac ... Czy mam się bac? to jego pierwszy taki wyjazd

Gość gość
chce podupczyć i tyle, wyszaleje sie i wroci do ciebie

Gość gość
super wakacje z kumplem, z którym nie miał kontaktu prawie przez rok? czemu nie może jechać na super wakacje z tobą? :/

Gość Marara
ja mojego chłopaka bym nie puściła na taki wyjazd. po prostu nie. chyba, że wziąłby mnie ze sobą.

Wspólny wyjazd jest na chwilę obecną niemożliwy... Ale nie mogę pojąc, że tak szybko bez konsultacji ze mną się zgodził.

Gość gość
czego nie możesz pojąć? że twoje zdanie się kompletnie nie liczy?