Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK ZNALEZC PRACĘ CHAŁUPNICZĄ

Polecane posty

Gość gość

mam 2 dzieci - 3 lata i 6 m-cy. nie chce wracac do pracy ze wzgledu na mobbing. pomyslalam zeby poszukac jakiejs pracy w domu. tylko jak? przegladam ogloszenia i nic nie ma. nie mam jakichs specjalnych zdolnosci :(

Gość gość
up

Gość gość
Jesli nie masz zadnych zdolnosci to nie masz zadnych szans na prace chalupnicza. Nie ma takich prac dla osob bez zdolnosci. Wszystkie dlugopisy, skladanie zabawek, klikanie w banery to sciema. Jedyne co mi przychodzi do glowy, ze ktos moze chciec osobe bez zdolnosci np. plastycznych, to domowy telemarketing, ale nawet tu trzeba miec predyspozycje. Obecnie praca chalupnicza to: informatyka, grafika, copywriting, tworzenie bizuterii (ale byle co nie schodzi), szycie, roborki na drutach. Pakowanie, sklejanie, adresowanie wykonuje sie w firmie. Praca chalupnicza dla niewykwalifikowanych umarla. Mowie to jako osoba pracujaca w domu od 5 lat :) Nie masz zdolnosci, doswiadczenia, nie umiesz = nie masz pracy i nie zarabiasz.

Gość gość
Dodatkowo praca w domu jest trudna, bo bardzo rozprasza rodzina, znajomi, czasem trudno ja wycenic. Jedyne co mozesz zrobic to albo zdobyc jakies realne umiejetnosci (ale bez zdolnosci jezykowych czy plastycznych jest naprawde ciezko) albo poszukac pracy bez mobbingu. Aha, w domu mozesz jeszcze z takich zwyklych rzeczy piec ciasta i opiekowac sie dziecmi,ale to raczej jako dorabianie a nie realne zarabianie. Mozesz tez zalozyc firme, ale tu niezbedne sa co najmniej zdolnosci marketingowe, sprzedazowe no i graficzne.