Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Południowa Gabii  33

Prezent dl męża i dla mnie

Polecane posty

Gość Południowa Gabii  33

Hejka ciekawe czy ktoś też tak ma. Mamy z mężem ponad 30 latek i a razem 10 :) Sex jest boski i jestem spełniona choć coraz bardziej kręci mnie inny temat. Chodzi o to, że chcę spełnić jedną z fantazji mojego kochanego tj. zaprosić inną kobietę :) Na razie faza poszukiwań - zobaczymy. Myślę że jestem już na to gotowa, siedzi mi to w głowie. Ma któraś z Was takie przygody za sobą i jak to u was poszło ? Szukaliście wśród koleżanek czy raczej jakieś ogłoszenia? Z moją figurką to faceta złapałabym w chwilkę :) ale nie wiem jak zabrać się za zdobycie kobietki na taki temat :)

Gość gość
Yhm,Twój facet chce Cię po prostu zdradzić,a Ty się na to godzisz. Nie widzisz tego?

Gość Południowa Gabii 33
Ale to nie jego pomysł a mój :) wiem co go podnieca a jakoś z czasem i mnie to coraz bardziej kręci :) Często fantazjowaliśmy na różne tematy w tym o układzie 2k1m. Teraz chcę tego spróbować :)

Gość weronikazybkow
Swietny present tez o czym takim mysle od dluzszego czasu.ale nie moge zadnej takiej laski znalezc.

Gość gość
moja droga pomysł jest super ,ale zanim się na to zdecydujesz przemysł to bardzo skrupulatnie byś nie została z ręka w nocniku ostrzegam jest to posuniecie bardzo ryzykowne

Gość gość
gość dziś Yhm,Twój facet chce Cię po prostu zdradzić,a Ty się na to godzisz. Nie widzisz tego? dodam ze jestem facetem i z ta wypowiedzą się zgadzam

Gość gość
czytajcie ze zrozumieniem ------> przecież ona pisze że to ona chce sie zabawić z kobietką za pełną akceptacją męża :) a mąż jak zaliczy to dobrze jak nie to drugie dobrze !

Gość Jesteś tak infantylniutka
kochaniutka, że aż cięzko uwierzyc w te 30 latek, ale rozumiem że męzuś wciśnie Ci każda pierdołkę, a Ty uznasz ją za swój pomysłek :O Pewnie keidyś obudzisz sie z rączką w nocniczku, ale na własne życzonko

Gość gość
zaczynaj wśród koleżanek i to najlepiej przy lampce dobrego mocnego wina lub likieru oczywiście w cztery oczy a na męża przyjdzie czas w późniejszym terminie Okres urlopowy i wyjazd na wczasy jest bardzo korzystny na tego typu fantazję Mężowie na piwku w barze a panie na pogaduchach przy winku w pokoju ! :)

Gość gość
Hej jak będziesz poszukiwala do ukladziku 2m 1k to napisz, jestem z południa atrakcyjny zadbany ;-) pozdrawiam