Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta licealistka

Jak można lizać i całować miejsca którymi robi się siku. żenada

Polecane posty

Gość marta licealistka

Tamtędy leci mocz !!! Jak można to brać do buzi czy lizać językiem !!;(

Gość gość
Lizanie kobiecej szparki jest bardzo przyjemne :)

Gość gość
ponieważ mocz ma właściwości dezynfekcyjne, to spejalnie, oprócz obrzydzenia nic się nie dzieje, ale lizanie odbytu to już bezmyślna zwierzynada!!! Odbyt to w jakimś procencie siedlisko różnej infekcji: bakterie kałowe, wirus brodawczaka, HPV, HIV!!!! I proszę nie pierrdolić, że sama higiena i wierność partnerów rozwiąże śmiertelny, śmierdzący problem.

Gość gość
Ba ! Przy seksie waginalnym jedną dziurę do sikania trzeba przyłożyć do drugiej dziury do sikania. To dopiero jest straszne :)

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba no jasne ja nie rozumiem tak do konca jak tak mozna 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Jak któregoś dnia poczujesz ciepły i mokry język między swoimi udami, to zmienisz zdanie :)

Gość ktoś ktoś
"licealistka" jak będziesz starsza to przestaniesz zadawać takie pytania

Gość gość
Zenada to jestes ty, bo wypowiadasz się na tematy o których nie masz pojecia i jestem pewna prawie w 100%, ze w przyszłości będziesz skamlac o minete i to czy tamtedy leci siku czy nie bedzie ostatnia rzeczą o której wtedy pomyslisz. Btw, ja w liceum nie bylam taka idiotka.

Gość BlueBlue
Może w ogóle zrezygnujmy z seksu - przecież biorą w nim udział miejsca, którymi robi się siku..

Gość gość
A jak można się w ogóle całować, przecież w ustach jest tyle niebezpiecznych bakterii, jak można trzymać się za rączki lub w ogóle dotykać... kontakt fizyczny, wymiana płynów jest po prostu obrzydliwa... dlatego to uwielbiam :)

Gość gość
ech,nie doświadczona :) Poczekaj jak tam trafi dobry "operator" i sprawi że sama będziesz chciała aby tam powracałi łapał te zarazki -ale tak fujjj

Gość gość
są ludzie którzy lubią lizać i być lizanymi w miejsca którymi się robi kupę! Na przykład ja to lubię. Wystarczy dbać o higienę.

Uwierz mi. Można. Naprawdę można. I można tego pragnąć i chodzić za ukochaną kobietą i nawet prosić ją, żeby na to pozwoliła. A potem czuć się takim dumnym, że to ja mogłem jej zrobić tę przyjemnmość. Bycie człowiekiem, to bardzo zawiłe zadanie i bardzo trudne do wytlumaczenia zjawisko. Pozdrawiam.