D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Tak moi drodzy Wasza kochana smerfetka okradła polskie społeczeństwo :) 1. Ja byłam 3 razy na chorobowym z ZUS :D 2. Pobierałam dwa razy zasiłek i korzystam z mopsu :D 3. Zapisałam się do szkoły policealnej by mieć pracę :D 4. Posiadam umiarkowany stopień niepełnosprawności :D 5. Załatwiam se zaświadczenie o dyskalkulii :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 przez takich jak ty w tym kraju jest tak ch*j*wo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 a ta niepełnosprawność to intelektualna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Ale nikt mi nie da jeśli sama sobie nie wezmę, grunt to dobrze państwo oszukać :) :D liczę że załatwię sobie zaświadczenie o dyskalkulii i nie będę musiała zdawać matematyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Miałam wypadek (złamany obojczyk, pęknięta miednica) oraz wada wzroku. Na tej podstawie dostałam stopień niepełnosprawności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 gość a jaka ma być inna u niedorozwoja i no lajfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 cale życie na cudzy rachunek ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Poza tym zamierzam iść na pedagogikę opiekuńczą lub pedagogikę specjalną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Wytłumacz mi jedno: jakim cudem na cudzy rachunek? no powiesz co masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Przecież mi się po prostu należy godnie żyć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 kasę dostajesz z podatków które płace ja i reszta ludzi uczciwie pracujacych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Przecież jak idę do pracy to pracodawca dostaję na mnie pieniądze z PFRON. Jak poszłam na chorobowe to ja dostawałam kasę z zus przez pół roku ale wcześniej pracowałam i płaciłem składki chorobowe, jak brałam zasiłek to też pracowałam i zarobiłam sobie na to. Jak coś dostaje z mopsu to też nie moja wina bo muszę z czegoś żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 6, 2014 Autorze ty pedale bez życia ciagnij się koniobijco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
D_Y_S_K_A_L_K_U_L_I_S_T_K_A 0 Napisano Lipiec 6, 2014 Oceńcie mój talent dziennikarski http://dyskalkuliaamaturazmatematyki.blog.pl/ przykladowa-strona/dyskalkulia-niszczy-szanse-mlodych-ludzi/ ?preview=true& ;preview_id=6&preview_nonce=a6ce342087&hash=dd48 a4c8c177d9f43b42f44c4c0773ed&t=53b8900860389e94f82 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach