Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

9 miesięcy to najpiękniejszy czas w życiu kobiety

Polecane posty

Gość gość

czułam się wspaniale, zero wymiotów, mdłości, przytyłam tylko 9 kg, super mi się spało, zero problemów ze snem, zero obrzęków, puchnięc, wypiękniałam, włosy mi się poprawiły, błyszczały, paznokcie wzmocniły, cera stała się śliczna... eh w rozżaleniem wspominam tej najpiękniejszy okres w moim życiu ;)

Gość gość
to się ciesz bo nie każdy tak ma, ja siedzę cala spuchnięta i nie wiem co zrobić, nie spię do 2-3 w nocy i przytylam 20 kg

ja 23 tc na plusie 6 kg ale czuje sie znakomicie !!! nigdy nie miałam mdłości tylko cudowne zachcianki :D ale cere to mam okropną ale cóż... i tak uważam że to najpiękniejsze chwile mego życia :D

ciąże miałam totalnie bez problemowe, zawsze mało przybierałam na wadze w ciązy, fizycznie doskonale ją znosiłam, ale również przed ciąża jak i po ciąży miałam i mam piękny czas w życiu kobiety, a nie w samej ciąży i na tym koniec To takie ubogie o czym autorka pisze, ze ani przed tem ,ani po jzu tego nie miała :/

Gość gość
ciesz się potem po porodzie się rozsypiesz

Gość gość
:)to tego nie da sie wytlumaczyc w ogole chyba jak to tak mozna o kobietach! 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
fajnie masz, zazdroszczę Ci, dla mnie te 9 miesięcy to był koszmar

Gość sherieee
To najgorszy czas. Coś na co nigdy wiecej sie nie zdecyduje. Teraz nienawidze właśnego dziećka-oto skutki tego 'cudownego' bólu pleców,wymiotów i całej masy innych niedogodnień.

Do 30 tc było super. Teraz jestem gruba i ciężka, nogi puchną, nie idzie pracować :/ Ale kiedy czuję ruchy synka to całe to rozżalenie mija :)

Gość gość
Sranie w banie! ja przytylam tylko 7kg i co z tego? poranne wymioty do 16tyg, non stop zgaga, napinanie brzucha w poznym etapie i ostatnie 3mce oka nie zmruzylam... Ciaza i poczatki macierzynstwa sa piekne ale w tv.

Gość gość
A nie rzetelniej byłoby napisać że 9 miesięcy to najpiękniejszy czas w moim życiu? Dość ogólnikowo to ujęłaś :D