Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię przeżyć faktu że moja pierwsza dziewczyna była puszczalska

Polecane posty

Gość gość

myślałem że jest normlana i nie całuje się z byle kim. Okazał się że na każdej imprezie jest nawalona i liże się z każdym, ma facetów na raz i każdemu robi loda. Bierze mnie obrzydzenie bo mnie ciągle przepytywała o wszystko i czy ja czegoś takiego nie zrobiłem. Dosłownie ciągle infiltrowała mnie i chciała wiedzeić ile, z kim i gdzie. Byłem prawiczkiem i myślałem że ona będzie z tego dumna a mimo wszystko cały czas mnie przesłuchiwała i nie była ufna-cieszyła sie że jest dla mnie pierwsza. Teraz wiem dlaczego miała podejrzenia , po prostu ona sama jest łatwa i bała się tego czego sama robiła i robi po nocach nawalona. Jest tak łatwa że aż nie jestem w stanie tego zrozumieć. Traktowałem ją jak ksieżniczkę a ona mnie zdradziła nawalona w klubie do czego się przyznała, Co najgorsze to studentka medycyny, liczyłem że tam dostają się normalni ludzie a ja spotkałem zwykła k***ę...

Gość gość
chwalisz się czy żalisz?

Gość gość
żalę!

Gość gość
Chyba nie liczyles na porzadna co? Nie te czasy. Dzis normalna = puszczalska. Albo to zaakceptujesz albo bedziesz sam.

Gość gość
duzo jest takich

Gość gość
Bzdura! Są jeszcze porządne dziewczyny, no ale jak szukasz po klubach, to czego się spodziewasz? Prawda jest taka, że śmiejecie się z uczciwych, a jak przyjdzie co do czego, to właśnie z taką chcielibyście być. A i jeszcze jedna prawda. Tylko kobieta z kręgosłupem moralnym będzie się szanowała, no ale to wynika z zasad religijnych, które są przecież dla was takie śmieszne, no i z taką nie ma seksu przed ślubem. Wybieraj!

Gość gość
Lepsza wesola puszczalska niz cnotka .

Gość gość
najgorsze jest to ze tacy ludzie się nie zmieniają. wielu takich mam :( jedynie co ja może zmienić to jakas ciezka i trudna sytuacja. albo z kims wpadnie. albo ja przyłapiesz na gorącym uczynku albo zalapie jakies choróbsko albo ktoś ja zg******.

Gość gościli
Poznałem ją na sylwestrze u znajomej mojej przyjaciółki. Dziewczyna była bardzo skromna i ubrana dość normalnie. Nie wyróżniała się i była bardzo zamknięta. Potem okazało się ze pchala się wszędzie i z każdym. Przez dwa miesiące bałem się ze zrobię jej krzywdę i bardzo chciałem być dla niej jak najlepszy. W kwietniu zakładałem tutaj wątki bo bałem się tego ze będzie przeze mnie cierpieć. Ale się przejechałem.

Gość gość
Dla tych, którym było za mało chorób wenerycznych jeszcze jedna: rak jamy ustnej. Wirus HPV rozprzestrzenia się poprzez kontakty seksualne, a poprzez seks oralny HPV dostaje się do jamy ustnej

Gość gość
przecież wy takie puszczalskie lubicie. przykład to ja i moja bliska koleżanka, która jest w moim wieku (26 l. ). miałam w swoim życiu tylko 2 partnerów, w tym obecnego. tylko raz w życiu całowałam się z chłopakiem poznanym na imprezie i później źle się z tym czułam, więc przygodny seks nie wchodzi w grę. moja koleżanka miała wielu partnerów w tym w związkach, poza nimi, były też zdrady i spotykanie się z 3 w tym samym okresie. ona jest uwielbiana przez facetów choć wszyscy wiedzą jak się zachowuje. ciągle się z nią kontaktują, zapraszają, przyjeżdżają do niej, po prostu o nią zabiegają- nawet jeśli jest w związku. w moim przypadku tego nie ma, nawet na imprezach nikt się do mnie nie dostawia, są jedynie uprzejmi i mili. dodam, że nasza uroda jest na podobnym poziomie. wniosek jest taki, że dla facetów łatwa i puszczalska dziewczyna to atrakcyjna dziewczyna, bo skoro tylu ja miało to musi w sobie mieć coś wartego uwagi.

Gość gość
Twoja kolezanka nie jest bierna kloda. Zreszta to laska do bzykania a skoro ty jej zazdroscisz to nie jestes prawdziwie porzadna tylko nie masz powodzenia.

Gość gość
gdybym była kłodą, albo byłoby ze mną coś nie tak to by mnie facet zostawił, albo bym żadnego nie miała. dla ciebie kłodą jest każda, która nie daje się macać obcym i nie rozkłada przed nimi nóg? nie zazdroszczę koleżance, stwierdzam tylko fakt- takie jak ona (otwarte na seks z każdym) podobają się większości, takie jak ja (seks tylko w stałym związku) nielicznym. autor sam wybrał puszczalska, więc pretensje może mieć tylko do siebie.

Gość gość
@ gość dziś LOL, parafrazując ,,tylko raz całowałam się na imprezie, a koleżanka robi lody''. Przecież z punktu widzenia uczciwego faceta to dokładnie to samo. Czujesz się lepsza, bo sprawdziłaś i ci się to nie podoba, a ona sprawdziła i dowiedziała się, że to lubi? To już ta twoja koleżanka lepsza, bo przynajmniej nie ma potem żadnych niespodzianek. ;)

Gość gość
Gdybys miala powodzenie robilabys to samo

Gość gość
każda kobieta to dzi'wka, tyko niektóre mają mniej okazji, żeby się puszczać

no - wychodzi na to ze nie mialas poprostu "okazji" gdybys miala to bys sie "puszczala"

Gość gość
przeciek kazdy facet scczegolnie polak to najwiekszy *****cz !

Gość gość
To nie okazja czyni puszczalska, tylko puszczalstwo czyni okazje. Nie oszukujmy się reputacji k***y nie da się ukryć i zaraz zlatuje się stado k****arzy chętnych zamoczyć.