Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaM20

hejka, pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość AniaM20

Hej, mam pytanie do odwiedzających kafe koleżanek. Interesuje mnie wasza opinię, czy wy takiego chłopaka uznałybyście za atrakcyjnego: -wiek- 25 lat -po studiach -mieszka w tym samym co ja mieście, posiada dwa mieszkania -dba o to co na siebie zakłada -jest zadbany i niebrzydki -jest bogaty -ma samochód -ma swoje zainteresowania, co prawda nie do końca takie jak moje -jest trochę egoistyczny, czasem wydaje się jakiś aspołeczny Podrywa mnie taki chłopak, R. Nie wiem co o tym sądzić, z jednej strony brzmi fajnie, z drugiej..eh. Co myślicie? Ania

Gość gość
Aniu no po prostu chodzący ideał. zazdroszczę ci

Gość babi xxx
Nie piszesz prawie nic o jego charakterze a tak naprawdę właśnie to jest ważne. Być może jeszcze go nie znasz. Może spróbuj go poznać, pogadać z nim. Uwierz mi, to co człowiek posiada tak naprawdę ma marginalne znaczenie. Co mi z bogatego faceta, który np. puszcza się na prawo i lewo, nie szanuje mnie (zacznijmy od tego, że ja najpierw muszę samą siebie szanować, by oczekiwać tego od innych), jest skończonym dupkiem i lalusiem? Ale może on taki nie jest... Poznaj go trochę bliżej

Gość gość
Niby jak mam go uznać za atrakcyjnego, skoro nie wiem nic ani o jego charakterze ani o wyglądzie. Ok. Zaradny chłopak...poza tym nie macie wspólnych zainteresowań.

Sądzę,że powinnaś sama najlepiej wiedzieć,czy on Cię kręci i na ile.Co to za różnica czy inni ludzie go będą uznawać za atrakcyjnego,Tobie się ma podobać.Na Twoim miejscu nie wymieniałabym tutaj ( ani w ogóle) jego zasobnego portfela jako atutu.On Cię w ogóle nie powinien interesować( w sensie portfel). Aczkolwiek jest to jakiś wyznacznik tego,że koleś jest zaradny(jeśli doszedł do tego sam).

Gość AniaM20
jeśli chodzi o charakter-no cóż, raz jest wrażliwy i wydaje się odpowiedzialny, innym razem jak pisałam-skupiony na sobie, czasem zrobi coś bezmyślnego. natomiast nie mogłabym chyba powiedzieć, że jest nudny.. p.s. nie, nie gra na giełdzie, więc nie grozi mu uzależnienie od hazardu :P

Gość AniaM20
ps.2. jeśli chodzi o wygląd, bo któraś z was pytała, to jest średniego wzrostu szatynem o zielonych oczach. chodzi regularnie na siłownię (wiem o tym, bo tam go poznałam :P). Ubiera się zazwyczaj w koszule albo polo, tak pół-elegancko.

Bzdura taki bogacz w tym wieku musi być albo szanowanym gangsterem albo mieć pieniądze po rodzicach. Nie ma innej opcji. Jeszcze po studiach, studia kończą ludzie którzy chcą robić w życiu to co studiowali.

Gość AniaM20
zgadza się-patrz Dziadkowie. ale czemu się koleżanko uparłaś na tę giełdę?

Gość AniaM20
swoją drogą, czy to taka różnica skąd ma pieniądze? dziewczyny, o radę proszę. Ania.