Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnaNastka

CELLULIT czyli wstyd czy nie? Pytanie do wszystkich.

Polecane posty

Gość FajnaNastka

Hey wszystkim! ;) Mam problem chyba powszechny wsrod pewnej czesci kobiet:/ Moze sie troche opisze. Uwazam sie za ladna dziewczyne. Podobam sie chlopakom. Jestem dosc wysoka bo 170cm, blondi, blue oczy ;p Nogi w miare dlugie. Karnacja jasna. Nie jestem szkieletem ale tez nie gruba. Budowa ciala normalna (troche przy kosci-66kg) ale naprawde ladnie mi tak. Moj problem to cellulit ale tylko na udach. Lydki mam spoko-zgrabne. A teraz taka pora roku ze czas na krotkie spodenki i spodniczki oraz stroj kapielowy. Zazwyczaj cellulit chowam w dlugich dzinsach, sukienkach do kolan itp. Chcialabym w koncu w ta pore roku ubrac sie inaczej. Owszem ubieram krotkie spodenki ale w dziwny sposob choc znany. Po prostu kupuje rajstopy cieliste 15 DEN z polyskiem i na nie ubieram spodenki. Nie wyglada to nawet zle gdyz cellulit jest juz schowany bo kolor opalonych rajstop to robi to jeszcze nogi smuklejsze i z polyskiem :-D Ale to klopotliwe:/ W kolko kupowac rajtuzy, pilnowac zeby sie nie podarly, zeby nie byly tak bardzo widoczne a w dodatku jak przez dluzsza chwile sie idzie to te ciemne miejsce rajstop (u samej gory) zsuwa sie na dol i wystaje to ze spodenek...masakra :/ A wgl sama mysl ze nosze rajtuzy pod spodenki nawet w upal. Ile razy kobiety w krotkich spodenkach lub spodniczkach z cellulitem (nawet mocniejszym od mojego) i sie wgl nie wstydza a ja chodze zaklopotana i sie wstydze. Cellulit u mnie nie jest tak bardzo widoczny ale z bliska to da sie go zauwazyc zwlaszcza ze mam jasna karnacje. Obawiam sie tych wzrokow ludzi na moich nogach jak sie patrza w autobusie czy na miescie a przeciez niektorzy tez tak maja ;/ W dodatku moj chlopak tez sie mnie pytal po co te rajtuzy nosze. A ja na to ze po prostu lubie bo nie przyznam sie przeciez ze mam cellulit (on jeszcze tego nie widzial) a ja chcialabym byc dla niego atrakcyjna. I wgl faceci lubia popatrzec na dziewczyne co ma dlugie nogi do nieba, opalone, atrakcyjne i BEZ cellulitu a to jest moja zmora. Z tylu widac tego mniej ale gorzej przod. Co Wy sadzicie o tym? Wstyd czy nie? Moge bez obawu nosic krotkie spodenki, spodniczki bez rajstop? A jesli jestesmy przy temacie...moze znacie jakies cwiczenia do wykonania w domu na partie ud by choc troche zszedl cellulit? Z gory dziekuje za wszystkie odp;) Prosze o wyczerpujace info na ten temat. Moze znajdzie sie osoba z tym samym problemem. Wybaczcie ze sie tak rozspisalam. Pozdrowionko ;)

Gość gość
Nie da sie być idealnym jestes prxewrażliwiona na swoim punkcie. Z tymi rajstopami duuuuuuża przesada. Z cwiczen to przysiady 50-100 dziennie. I lepiej przestań pisać w ren sposób: blondi blue oczy,Podobam sie chlopakom, Nogi w miare dlugie, Lydki mam spoko-zgrabne bo wychodzisz na pustą laleczkę którą obchodzi tylko jej wygląd. Chyba że taka właśnie jesteś?

Gość FajnaNastka
Nie?! Nie jestem taka?! Ogolnie pisac bd tak jak chce ;) A wgl nie bylo tematu o tym co ja pisze a co nie. Chce sie tez pokazac z tego co w mym wygladzie jest dobre...chyba normalne. Poza tym dzieki za odp;p