Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janiewiemkto

Kto mnie przytuli?

Polecane posty

Jestem mężczyzną, mam 27 lat. Od zawsze jestem sam z różnych powodów. Szukam kogoś, kto chciałby/mógłby mnie przytulić. Mogę zapłacić. PS. Nie chcę żadnego seksu, rozbierania i tym podobnych.

Gość onashefemale
a dlaczego jesteś sam? i skoro chcesz płacić, to powinieneś wiedzieć, gdzie się w tym celu udaje

Ciężko by mi było wytłumaczyć dlaczego jestem sam. Gdybym próbował, to i tak nikt by mi nie uwierzył:) No nie bardzo wiem gdzie się w tym celu udaje... To nie tak, że chcę płacić, ale co ja mogę innego dać?

Gość gość
nie wiesz gdzie się płaci kobietom za usługi? żyjesz na tym świecie czy jakimś innym?

Gość gość
brak dotyku jest destrukcyjny, załóż se konto na cafe.pl

Nie musisz mi mówić, że brak dotyku to problem. Mnie w życiu nikt prawie nie dotykał nie mówiąc o przytulaniu i nic dobrego z tego nie wyszło ;) Dzięki za stronę, acz raczej to nie pomoże.

Gość gość
koleś jesteś desperat czy niedojda? zapraszasz dziewczyne do kina i sie przytulasz, proste

Gość gość
Jesteś z bidula?

Nie jestem z bidula, moja rodzina się rozpadła jak byłem bardzo mały. Potem miałem pewnie tak jak bym był w bidulu. Ale to nie jest ważne. Niestety, nie mogę 'normalnie' zaprosić dziewczyny do kina - musiał bym to dłużej tłumaczyć, ale chyba nikt by nie chciał słuchać. Pewnie jestem desperatem i niedojdą. To chyba nie był dobry pomysł, żeby (znów) dawać sobie nadzieje w internecie :).

Gość gość
pozwól sobie pomóc i idź do psychologa bo masz bardzo dużo odgórnych niezdrowych założeń w głowie

Gość gość
Dawaj. Od tego jest net . Pisz. Zawsze ktoś doradzi

Kurczę, dzięki za te posty. Nie chcę pisać o problemach i użalać się. Poszedłem tą drogą już za wiele razy i do nikąd to nie prowadzi. Chciałem po prostu kogoś przytulić. Wiem, że nikt tego nie zrobi w moim przypadku 'dobroczynnie', dlatego napisałem, że mogę zapłacić. Mogę też skopać ogródek, pomalować dom, zrobić stronę www, jakieś inne oprogramowanie, przestawić kaloryfer, położyć płytki w łazience, czy co innego... co komu potrzeba. To trochę może nie fair, bo wszystkie te prace wykonał bym z przyjemnością, no ale ja lubię robić prawie wszystko ;)

Gość gość
Dlaczego myslisz że nikt tego nie zrobi 'dobroczynnie' Taki brzydki jesteś?

W pewnym sensie tak. Z zewnątrz jestem średnio-brzydki, z wewnątrz trochę bardziej. Poza tym, no nie umiem tego inaczej powiedzieć, emanuję taką 'energią', że ludzie ode mnie uciekają. sam bym uciekł, gdybym mógł...

Gość Zuzanna Amelia ææ
Czesc. Twoj topik to temat z gatunku tych ktore mnie bardzo ineteresuja. Mozesz rozwinac to co do tej pory napisales ? Jesli nie chcesz tu to moge podac maila.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie musze rozmawiac o problemach. Interesuje mnie dotyk. Wiec jesli masz potrzebe dotyku i uwazasz ze Twoja aura/eneria/styl bycia/mowa ciala/inne odpychaja od Ciebie ludzi to bardzo chetnie podejme temat. Znam takich ktorzy tez tak maja. To mozna zmienic.

Gość gość
Autorze skąd jesteś?

do gościa: Jestem z okolic Warszawy. do Zuzanny Amelii: OK, możemy porozmawiać na temat dotyku, ale ja mogę się tylko wypowiedzieć jak to jest żyć bez dotyku i to też nie do końca, bo nie mam kontrastu. No i w ten sposób przeszliśmy do rozmowy "o problemach" ech...

Gość Zuzanna Amelia ææ
To omin problemy ile sie tylko da i skoncentruj sie na samym dotyku. Wolisz pisac tu czy na maila ?

ja Cię przytulę:) bardzo mocno i za darmo, ale wirtualnie:( niedługo też wystawię takie ogłoszenie:( że jest broken do przytulenia:(

Zuzanno Amelio, chętnie porozmawiam tutaj, jeśli ci to nie przeszkadza. Może ktoś mnie powstrzyma jak zacznę pisać o prawdziwych problemach. Muszę jednak powiedzieć, że nie opisałem tu sprawy jasno (i postaram się - znów - tego nie zrobić bo nie ma sensu). Co miałbym napisać o dotyku? Wiem (tak mi się przynajmniej wydaje), że go potrzebuję. brokeninside87, jak się na wzajem przytulimy, to chyba już nie będziesz musiał(a) wystawiać ogłoszenia :) więc ja cię też wirtualnie przytulam (cokolwiek to znaczy)

Gość tuulinaanen
ale mnie zaintrygowałeś ,chętnie bym Cię poznała- Twoja tajemnicza ,'zła' energia chyba polubiłaby się z moją tajemniczą złą energią(: Szkoda że nie jesteś z okolic Wrocka bo chętnie umówiłabym się z Tobą na kawę, w zamian dostałbyś przytulaska:)

tuulinaanen, na pewno nasze energie by się 'polubiły'. Do Wrocławia mógłbym bez problemu przyjechać, ale tego nie zrobię, bo było by to nieodpowiedzialne z mojej strony - jeśli Ty też masz dużo tych 'złych' energii, to moje energie mogły by zostać z Tobą we Wrocławiu. Ja mam 27 lat doświadczenia z tymi energiami i znam ich 'dynamikę'. To nie są żarty. Teraz już chyba spaliłem szanse na przytulenie ;)

Gość gość
janiewiemkto moje są tak złe, że nie jestem w stanie się bać chyba:)

Gość janiewiemkto
gościu, co to znaczy "tak złe"? Możesz rozwinąć? Tu nie ma się czego bać. To nie zabija (przynajmniej nie bezpośrednio i nie szybko).

Może powróćmy do tematu. Czy naprawdę nikt nie chce zarobić najłatwiejszych pieniędzy w życiu? :)