Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje rady naraja

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny potrzebuję rady otóż od 5 mcy biorę naraje i teraz zdarzyło mi się że nie wystąpiło krwawienie z odstawienia, w ciąży nie jestem test negatywny ale martwię się co może być pzyczyną takiego stanu rzeczy czy wam zdarzyło się coś takiego lekarka kazała brać dalej i zobaczymy co po następnym opakowaniu ale nerwy mnie biorą już że coś jest nie tak.martwie się i dlatego pytam czy któraś miała podobną sytuację.aha w dniu oststniej tabletki zaczęłam brać antybiotyk amotax na gardło i nabawiłam się dodatkowo infekcji poantybiotykowej nie wiem czy choroba mogła wpłynąć na brak krwawienia.

Gość gość
byc moze to przez antybiotyk, ale nie ma co sie martwić, kazdemu sie zdarza nieregularne krwawienie. ja czasem krawawie w 2 dzien przerwy, czasem w ostatni a czasem wogole ono nie wystepuje.

Gość gość
dzięki za odpowiedź , dobrze wiedzieć że komuś też się to przytrafia , teraz bolą mnie cycki masakrycznie jak na okres ale jestem w połowie opakowania, ja biorę tabsy z powodu torbieli endometrialnych bo takie mi usuwano i podbno tabsy mają pomóc aby się nie tworzyły, dlatego tak zaraz w panike wpadam że znowu coś , w ogóle jakoś przy tych tabsach w strach i smutek popadam jakiś