Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna wydzielina z sutka

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu (mniej więcej pół roku) zaczęła wydzielać mi się dziwna wydzielina z sutka. Jest biała, wodnista - przypomina ropę. Ma bardzo specyficzny i dziwny zapach. Dodam, że mam dopiero 15 lat i nie mam pojęcia, co to może być. Czy to przez dojrzewanie? Nie wiem, czy mam się niepokoić....

Gość gość
No to na co czekasz? Idz do ginekologa. Internet ci diagnozy nie postawi.

Gość gość
Zgadzam się z powyższym postem. lekarz, lekarz i jeszcze jaz lekarz

Gość gość
Wiem, że jesteś jeszcze młodziutka i nie masz rozeznania w tych sprawach. Ale takich rzeczy nie powinno się bagatelizować i udaj się do lekarza

Gość gość
Tak jak już pisano powinnaś iść do ginekologa aby zobaczył twoje piersi i skierował na badania. Może masz podwyższoną prolaktynę i wtedy może lecieć z piersi biała wydzielina. Lekarz może cię też skierować na usg piersi.

Gość musia22
no dokładnie, najgorszą rzecza jaką można zrobić to bagatelizowac takie sygnały. Warto się spotkać z lekarzem, aby wykluczyć ewentualne choroby itp, które, jak będziesz zwlekała z leczeniem mogą mieć powikłania. http://www.gemini-med.pl/diagnostyka-piersi.html tu możesz trochę poczytać o podobnych badaniach w tym zakresie. Ja już mam takie za sobą i wizyta u ginekologa to nic strasznego, on jest po to, aby leczyć.