Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z norwegiem co robic

Polecane posty

Gość gość

Witam Prosze Was o pomoc. jestem au-pair od ol roku w Norwegii. Wszystko ladnie fajnie nie bylo, dopoki nie poznalam brata mojej host mamy (matki dzieci u ktorej sie opiekuje). Ktoregos dnia wybieralam sie na impreze i wiedzialam ze ma po cos przyjsc i moja host mama prosila by go wpuscic. Nigdy wczesniej go nie widzialam. Wpuscilam go pogadalismy, on mi powiedzial ze od tego peirwszego spotkania wpadlam mu w oko. Potem zaczal przychodzic niby po cos czy tamto i za kazdym razem jak mnie widzial to zgadywal ale ciagle sie jakby czail, czegos wstydzil. Ktoregos dnia moja host mama zawolala mnie i powiedziala mi wprost czy nie zauwazylam ze jej brat dosc czesto zaczal tu przychodzic i moze nie wiem dlaczego. Ja na to ze tak, ale czego nie. Ona mi powiedziala ze dobrze wie dlaczego i prosila ze dla zachowania naszych dobrych relacji nie okazywala zainteresowania jej bratem. Dwa tygodnie temu rodiznka pojechala na wakacje ja zostalam sama w domu. Ktoregos dnia patrze a tu brat mojej host mamy przyjechal bo wie ze siostra na wakacjach zeby pogadac spytac sie czy wszystko ok. Posiedzielismy pogadalismy i spytal sie czy nie mam ochoty gdzies wyjsc, i poszlismy do kina, ale nic nie bylo. Dwa dni pozniej przyjechal tym razem ja zaprosilam go ze zrobie obiad przy winie i ze fajnie ze nie siedze sama itp no i stalo sie wyladowalismy razem w lozku po alkoholu. Na drugi dzien jak wstalam powiedzialam mu ze mam straszne wyrzuty sumienia itp, a on do mnie ze odkad mnie zobaczyl i nie moze o mnie przestac myslec, ze go zauroczylam i chcialby zebym sie przed nim bardziej otworzyla bo chc emnie bardziej poznac i nie ma zamiaru tego ukrywac przed swoja siostra, bo ona mu juz radzila by dal sobie ze mna spokoj. Nie wiem, jak sie teraz zachowac przed moja host mama, do tej pory bylam z nia w dobrych kontaktach. Dodam ze ja mam 24 lata on 33.

Gość gość
uuupracodawcy sie nie podpada, niech on porozmawia z siostra, niech ja przekona ze chce sie z toba spotykac, cokolwiek ty powiesz uzna i tak za zagrozenie w koncu jestes obca baba dla niej

Gość gość
To, że Polki za granicą lubią rozkraczać nogi przez obcokrajowcami jest powszechnie znaną prawdą, ale musicie to robić w pracy?

Gość gość
wyjdz za niego i po klopocie, siostre poproscie na swiadka :)

Gość gość
pewnie ma duzo hajsu dlatego mu dalas

Gość gość
A on chce to dalej ciagnac czy to byl jednorazowy sex?

Gość krzychu33
A moja żona chce jechać do Italii na 3 miesiące puscić ją ?

Gość gość
Haha jedno wyjcie do kina i bzykanko w nastepnym tygodniu duzego mial? podobno na swiecie zaraz po afrykanach sa polacy najbardziej a namietni po hiszpanach zacto pierwsi jezeli idzie o dawanie boskich orgazmow x4 :)

Gość gość
tepa szmato przez takie jak ty gościnne w kroku za granicą wstydze się przyznawać do swojego kraju ! obyś dostała syfa z przerzutami i nigdy więcej nie psuła opinii polkom , ileż można kłamać ze jest się z inngo kraju bo wstyd nie pozwala wypowiedzieć słowa polska

Gość gość
Polki to sie ptrafia ustawic nie jej chata nie jej kuchnia nie jej wyro babka sobie nie zyczyla a ona i tak poszla za glosem szparki jak po zlosci

Gość gość
ale wy jestescie durni! mam 24 lata i mgoe robic co chce goscie moga ****** co popadnie a dziewczyny to nie? jest mna zanteresowany i polacy mu do nog nie siegaja zadbany wysportowany itp

Gość gość
hej, ale dlaczego jego siostra wymaga od niego zeby dal sobie z toba spokoj?

Gość gość
dlaczego jego siostra karze trzymac sie od ciebie z daleka? i co to za ludzie ktozy jada na wakacje i zostawiaja obce osoby same w domu?

Gość kurde121
a dupka kurde tam

Gość gość
najgorsze jest to ze w najlepszym razie kopnieta w doopcie wroci kiedys do tych kiepskich jakosci polaczkow szukajac jakiegos naiwniaka na meza powinno sie wam wypalac znaki na czole facet mysli ze trafila mu sie porzadna dziewczyna a dostaje pokryjomu ku...wiszona ktory sie doopczey po jednym wypadzie do kina i makisiel na widok obcokrajowca zadbanego.. :/ w najgorszym wypadku wroci z bekartem i bedzie wmawiala przyszlemu mezowi polakowi ze miala faceta ktory w ogole o nia nie dbal i zle traktowal caly czas... dobrze ze nie jetes w niemczech po turasku to juz bys sie tak niezakamuflowala ;)

Gość gość
No to ci kobieto dokopali.... Parę faktów -kazirodztwo a Norwegia -poważny problem-dowiedz sie o tym koniecznie . Zadufanie tych pajaców -oni na Polkę patrzą tak jak u nas na niewiasty zza wsch.granicy .

raczej jest zainteresowany seksem z tobą. gość wyżej ma rację. polka, która przyjechała do norwegii opiekować się norweskimi dzieciakami, to taka ukrainka w polsce. polak chętnie by taką posuwał, ale nią jako osobą nie jest zainteresowany

Gość gość
chyba mieliscie racje, dzis mi wyznal ze keidys mial romans z polka i tez zaje***** wygladala, niby mowi ze bedziemy sie spotykac itp ale mu chodzi o sex ehh...:( przynajmniej jest na czym zawiescic oko:D

Gość gość
No i kazdy happy on znalazl slodka dziurke ona nie czuje sie juz taka sama

Gość gość
a mowcie sobie co chcecie sex z nim jest zaje***** koles jest starszy i zna sie na rzeczy, poza tym wszystko mi stawia, jest kulturalny, mega ciacho wysoki dobrze zbudowany blondyn i milo spedzam czas. Zycze wszytskim polkom w Norwegii takich przygod:d pozdrawiam

Gość gość
mega super uklad, mala kurewka i sponsor.

Gość gość
pozatym wszystkomi stawia :D no i wyszlo zydlo z worka ,a przez chwile mozna bylo pomyslec ze moze to milosc ;)

Gość gość
no ale ona jemu tez stawia ...

Gość gość
gość 2014.07.08 tepa szmato przez takie jak ty gościnne w kroku za granicą wstydze się przyznawać do swojego kraju ! obyś dostała syfa z przerzutami i nigdy więcej nie psuła opinii polkom , ileż można kłamać ze jest się z inngo kraju bo wstyd nie pozwala wypowiedzieć słowa polska Ale patola, słownictwo rodem z rynsztoku. Wstyd mi nie za autorkę a za takie zakompleksione, prymitywne dziewuchy, nieprzyznające się do własnej narodowości. A Szwedki czy Norweżki same wskakują do łóżka facetom jak tylko mają ochotę na seks z nimi.

Gość gość
Co masz robic? Wiadomo ze mu tylko o seks chodzi. Jesli tobie tez to czemu nie macie byc w takim ukladzie? Pomysl tylko, ze ty mozesz stracic prace jak jego siostra sie dowie, bo wyraznie powiedziala ze jej sie to nie podoba. Niby nic jej do tego, tylko ze to twoja pracodawczyni. Ten facet pewnie nie bedzie za tiba jesli cokolwiek sie spieprzy.

Gość gość
Dokladnie wypinaj doope przeciez krzywda ci sie nie dzieje a tak to bys na jakims glupim czacie z ludzmi pisala obzdetach ...a w tej sytuacji przynajmniej mozesz czuc sie potrzebna a kto wie jak dobrze zawieje to moze zaplodni cie przez przypadek bewnie beda cie wszyscy namawiac zebys usunela ale ty sie nie daj bo to duze pieniadze beda dla ciebie :) no