Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Musicismylife16

Chcę o nim zapomnieć a nie potrafie!!! Czy jest inny sposób

Polecane posty

Gość Musicismylife16

To takie straszne i niesprawiedliwe! Ciągle o nim myślę a on ma mnie gdzieś. Mimo mojego młodego wieku (16 lat) myślę że to mój ideal chociaż takowych nie ma. Nie widzę go już rok. A myślę o nim dzień w dzień. Czasami nawet płacze , tak mi go brak. Ładze się że on też mnie kocha ale jestem w błędzie. Kiedy patrzę na jego zdjęcia na fb widzę że niczym się nie przejmuje jednak dostrzegam taki choćby smutek w jego oczach. Na dodatek tyle nas dzieli wiek odleglosc . Mamy podobne zainteresowania ale czuje że coś jednak nas dzieli. Spotkałam go chyba 3 razy w moim życiu. Na początku mielismy chyba z 7 lat i to on do mnie zagadywał a na spotkaniu rok temu wydawało mi sie że było jakoś magicznie. Głupio to brzmi ale to prawda. On patrzył mi się głęboko w oczy, dotknął mojej reki przez przypadek. Najgorsze jest w tym że byłam wtedy taka niesmiala. Chcialabym cofnac czas. Muszę o nim zapomnieć ale kiedy staram sie o nim nie myśleć nagle w telewizji słyszę jego imię, czytam ksiazke i tu znowu jego imię. On ma teraz super wakacje a ja siedze w domu i nie potrafie zapomnieć o nim. A teraz na dodatek widze godzinę 17:17 i to prawie zawsze widze godziny typu 11:11 itp. Nie wierze w zabobony ale to tak mnie dobija. Nawet staram się rozglądać za chlopakami ale nic. Kiedys to chlopcy oglądali sie za mną a kiedy pojawil sie on jest inaczej. Magia też nie istnieje więc czemu tak się dzieje!? Wiem że z nim moglabym być szczesliwa. Myślałam też aby zrobić coś by mu się przypodobac. Prosze pomóżcie może doradzcie coś. Zależy mi na nim bardzo.

Gość gość
Moja historia jest banalna...wielka miłość, 3 letni związek, rok zaręczyn aż w końcu mój narzeczony zerwał ze mną , a ja nie moglam się pozbierać. Kompletnie:( Mam 26 lat, a taka miłość trafiła mi się raz w życiu. W poprzednim związku już nawet myślałam, że to "to" - na całe życie, ale nie. Dopiero kiedy spotkałam mojego obecnego zrozumiałam czym jest prawdziwa miłość, piękna, silna, odwzajemniona. Musiałam zrobić wszystko co w mojej mocy żeby go odzyskać. I udało mi się to dzięki urokowi miłosnemu od rytualisty perun72@interia.pl , teraz znowu jesteśmy szczęsliwi i planujemy ślub.