Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile kasy potrzeba na 5 dni nad morze???

Polecane posty

Gość gość

Ostatni raz nad morzem byłam chyba z 10 lat temu.Nie mam pojecia gdzie mozna spedzic milo 5 dni i nie stracic fortuny.Mam na mysli 2 doroslych i 2 dzieci w wieku 10 i 4 lata.

Gość gość
zalezy gdzie nad morze, w sopocie jest strasznie drogo, w kolobrzegu duzo taniej

Gość gość
kwatere licz co najmniej 50 zeta od osoby to juz masz 200 za spanie dziennie jedzenie + lody + piwo + atrakcje dla dzieci średnio 150 dziennie dojazd zależnie skąd jedziecie 1500 zeta lekko za wszystko

Gość dqwdadadsdasdsad
3000 full wypas masz dwie osoby 5 dni

Gość gość
4000 zł powinno wystarczyć. Mi tak poszlo 2 lata temu w Chłapowie

Gość gość
W ubiegłym roku byłam w Karwii tydzień z mężem wydałam 3500zł.

Gość gość 777
150 to minimum trzeba przeznaczyć dziennie na 4 osoby. z czego sam nocleg to 100zł. pozostaje 50 na skromne wyżywienie. Więc aby trochę skorzystać z życia to 250 trzeba przeznaczyć na 4 osoby dziennie.

Gość gość
Jak można za 50 zł wyzywic 4 os rodzinę. Ludzie litości. No chyba, że słoiczkami pojedziesz. Wstyd. Zamiast odpocząć będzie kombinowała co rodzince dać jeść.

Gość gość
między 200 a 300 zł za dobę apartament z aneksem objadowym jak poszukasz dobrze

Gość gość
za 2000zł skromnie do 3000bez przepychu!

Gość gość
Szukac kwater troche dalej od morza .Zawsze sa tansze .Jechac tam gdzie nie ma tlumów .Wszystko jest tansze .Jesli jest aneks kuchenny to np spaghetti mozna upuchcić . Można zrobic mieso w sloikach ,nasmazyć kotletow i jakos przetrwać .Żarcie nad morzem jest baardzo drogie .100 dziennie na 4 osoby to minimum .

Gość gość
My na 3 osoby potrzebowaliśmy 3 tysi. Ale. Jedzenie było we własnym zakresie, apartament wynajmowaliśmy do spółki ze znajomymi z takiej stronki www.victus-sopot.pl i głównie postawiliśmy na zwiedzanie - wtedy się paradoksalnie mniej wydaje niż łażąc po deptaku albo leżąc na plaży. Byliśmy w Gdańsku na wycieczce między innymi. Uczymy dzieciaki aktywnego spędzania czasu ;)