Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co robić w życiu

Polecane posty

Gość gość

mam 21 lat i czuję się tak jakby życie przepływało mi między palcami. Dziewczyna mnie nie kochała i zdradziła w klubie, pół roku zmarnowałem nerwów. Kumpli mam ale chodzimy na piwo i imprezy. Ja chodze na siłkę , studiuję prawo ale tak naprawdę nie czuje celu w życiu. Chciałem próbować na medycynę bo prawa chyba nie czuję ale jak przeglądałem podręczniki z biologii i chemii na maturę to powiesz szczerze że mnie to nie zachwyca. W życiu chciałbym robić coś ciekawego, zostały mi 3 lata prawa a tak naprawdę to nie wiem kim chcę być w przyszłości.

Gość gośćinnie
ja mam prawie 30 i jestem w tym samym punkcie, a studia dawno za soba . Wybieram sie na nastepne studia za rok.. Obecna praca wykonczylka mnie psychicznie .. 54 h w tygodniu to za duuzo .. a jeszcze rodzina i dzicko..

Gość gość
Potrzeba wam fajnej dupeczki która nie będzie tępą dzidą. Obstawiam że tutaj macie małe szanse, poza tym użalanie to minus 10 do zajebistości. Pozdro!

Gość gość
ok wezmiemy pod uwage ;) jestes the best :P

Gość gość
nie mam żadnego celu, chciałbym podróżowań z jakąś osobą ale pewnie też byłoby mi źle, nie wiem ale tak mam, chciałbym być znowu miały, niestety ale przez sytuację w domu nie miałem dzieciństwa. Teraz boje się że nie spotkam kobiety z którą będę mógł być szczerzy i uczciwy. Chciałbym być z kimś kto akceptowałby moje wady i wspierał mnie i na kogo mógłbym zawsze liczyć i tym samym się rekompensować. Nie chcę udawania przed drugą osobą, jakiś podchodów. Niestety ale tego już doświadczyłem.

Gość gość
ja tez nie wiem kim chce byc w życiu