Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golić czy nie golić?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Mam pytanie do Was. Czy golicie sobie włosy łonowe? Jeśli tak to czym i jakich kosmetyków używacie w trakcie i po depilacji. Uważacie to za zdrowe i konieczne. Jakie macie w tej kwestii doświadczenia i czy jest jakaś bariera wiekowa w tej kwestii? ;)

Gość gość
ja przystrzygam maszynka na 1 mm a gole okolice bikini, po goleniu smaruj****lsamem po goleniu, najczesciej nivea lub jak jest w domu inny to innym. Dawniej golilam sie cala na gladko, ale tak jak teraz jest mi wygodniej.

Gość gość
Jak często się golisz?

Gość gość
Najpraktyczniej jest wydepilować lasem na zero Wygoda na lata.Mozliwość dużej higieny.Nie trzeba co 2 dni strzyż i tacić czasu.Obecnie strzyżenie co tydzień to standart szczególnie latem.Do bikini należy strzyż i jeszcze podgalać pachwiny.

Skóra jest bardzo wrażliwa dlatego pojawiają cię opryszczki... potem skóra się uodparnia. Dlaczego jest to potrzebne? Nie jest potrzebne. To podnieca. Wali partnera na kolana, który przesiaduje na internecie kilka godzin dziennie i nigdy nie widział cypki z włosami. Przy goleniu myśli się o innych, przygodnych, fajniejszych niż partner bez wyrzutów sumienia.