Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P P

Chciał bym poznać dziewczynę Kobietę.

Polecane posty

Gość P P

Witam. Za 2 miesiące biorę ślub. Ale Ciągle mam w głowie nie spełnione marzenie które chciał bym bardzo spełnić przed ślubem. Tzn. chciał bym poznać dziewczynę / kobietę na relację że miał bym zostać Twoim niewolnikiem. Jestem bardzo wesołym chłopakiem łatwo nawiązuję znajomości. 179cm wzr oczy niebieskie budowa normalna , włosy ciemne. Lubię czytać książki po UE w Krakowie. Mam jednak nie spełnione marzenie o którym non stop myślę chciał bym poznać przyjaciółkę która zgodziła by się na relację bym został jej niewolnikiem. Tzn. Im bardziej wymagająca i chamska byś była tym lepiej. :) Mogła byś kazać wszystko a ja miał bym spełniać jak Twoja własność co zechcesz. Im bardziej byś się na mnie wyżywała tym lepiej. Przykładowo fizycznie, możesz mnie karać i bić w dowolny sposób. Na rozkaz kazać mi się rozbierać i być na czworaka . Zawiązać mi oczy lub ręce i np deptać po plecach ,drapać paznokciami szarpać za skórę lać po pośladkach czy wsadzać mi do ust swoje buty . Krzyczeć że mam słuchać swojej Pani.a jak Ci się coś nie spodoba to Mnie ukarzesz. Możesz siedzieć pijąc winko a ja mam służyć Ci za zabawkę czy podnóżek. Pomysłów jest wiele im będziesz miała przy tym więcej zabawy i bardziej sie wyżywała tym lepiej. Naturalnie zanim się odezwę będę proił czy mogę to zrobić. Pomysłów jest naprawdę wiele. W zamian mogę sie odwdzięczyć dobrym obiadem na Rynku głównym czy drinkiem lub mogę w zamian za pomoc w tym marzeniu sprzątać ci np mieszkanie. Mam nadzieję że poznam dziewczynę która mogła by się dać zaprosić na kawę lub drinka poznać porozmawiać. A później zgodzić na taki układ. Pozdrawiam P. :) ps.Nie wnikam jak wyglądasz ile masz lat i czy kogoś masz pragnę poznać osobę która zgodziła by się pomóc mi w moim marzeniu która mam dyskretnie ciągle w głowie :) Odpiszę na każdy mail. M_Morgan@ wp.pl

Gość gość
Jestem z Krakowa. :)