Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przybity24

były mojej dziewczyny: kłamstwa

Polecane posty

Witam Was! Do rzeczy. Mam 24 lata, moja dziewczyna ma 20. Chodzi o jej byłego chłopaka, który ponad rok temu zostawił ja bo nie chciała się z nim kochać ponieważ była jeszcze nie gotowa. Potraktował Ją jak śmiecia, wcześniej tez Ją olewał nie pisał nie spotykał się z nia a na koncu zostawił. Potem poznała mnie a ja traktuje Ją najlepiej jak się da nie kłócimy się, jestem jej wierny. Jestem osoba spokoja ale stanowcza. Problemy zaczeły się w sylwestra kiedy to ona z kolezankami postanowily do niego napisac, dowiedzialem się tego i ja ostrzeglem, ze nie podoba mi się to, ze po tym jak ja potraktowal ona teraz pierwsza się chce z nim kontaktowac i nie będę tego tolerował.Obiecała, ze to się nie potwtorzy, potem w swieta wielkanocne wyslala mu zyczenia a potem zaczeła z nim pisac w tajemnicy przedemna. Kiedy się o tym dowiedzialem chcialem się rozstac ale z płaczem blagała mnie zebym jej nie zostawiał, ze się zmieni ze to był ostatni raz, ze nawalila. Obiecała, dała słowo honoru, ze teraz nie będzie z nim pisała, ze jak tylko on do niej napisze od razu się o tym dowiem będę pierwsza osoba która się o tym dowie. Powiedziałem jej ze następnym razem cos we mnie pekniei nie będę mial wyboru bo nie będę planował przyszłości z kimś kto mnie okłamuje. Jakieś 2 tyg temu pisał do jej kolezanki i zapytał co tam u mojej dziewczyny kolezanka powiedziała to jej przes sms a moja od razu mi o tym powiedziała, ze pisal i to wszystko. Ucieszyłem się ze tak się zachowała... do wczoraj... kiedys dała mi hasło na poczte i musialem cos sprawdzic. Znalazlem w skrzynce wiadomosc, ze pisali na fb z tego fragmetu wynika ze to ona do nie napisała i pytała z usmiechem co tak o nia wypytuje. Kiedy byłem u niej siedziała na fb i poszła po herbate. Na jej profilu zauwazyłem ze usuneła ta rozmowe. Znowu mnie okłamała a przeciez obiecała mi w takiej sytuacji kiedy omal jej nie zostawiłem. Teraz nie mam złudzen ze trzeba się z nia chyba rozstac... brat mowił po ostanim rzie ze jak zrobiął to 2 razy to zrobi to i trzeci i na tym się nie skonczy. szkoda bo jestesmy ze soba rok. Co o tym sadzicie? bo ja już nie mam myśli :(

Gość gość
chyba twoj brat ma niestety racje, cos ja ciagnie do bylego i nie moze sie z niego wyleczyc. szkoda ciebie ale ona chyba dalej jest emocjonalnie zaangazowana z tamtym, na razie tylko pisza ale nie wiadomo jak sie to potoczy, zastanow sie cy nie zaslugujesz na kogos kto nie bedzie cie oklamywal

Gość gość
Proponuję Ci się z nią rozstać. Może to nią potrząśnie. Czasami docenia się coś dopiero, kiedy się to straci.

Gość gość
popieram powyższa rade:) na mnie podziałał taki wstrząs

Rozumiem. Ale mam jeszcze jedno pytanie : Dlaczego ona jest ze mna? i dlaczego ten kontakt z nim przedemna ukrywa? bo nie pojmuje

Gość gość
może chce tamtemu zrobić na złość i dlatego jest z Tobą... albo nie chce być sama czy coś w ten deseń i szuka "plastra" na złamane serce

Gość gość
A może sama nie wie czego chce. Moja żona też kiedyś mi wywinęła taki numer. Kiedy jeszcze nie byliśmy małżeństwem. Zostawiła włączone gadu gadu i poszła do pracy. Siadłem sobie, czytam (wiem - prywatne rozmowy i takie tam pierdoły) - i jak grom z jasnego nieba - nie kocham go, tęsknie za byłym, to nie to, itd itd... No nić, wylałem trochę łez, rozpieprzyłem kilka drobiazgów, spakowałem jej rzeczy i wywiozłem do mamusi, uraczywszy ją smsem, że czytałem rozmowę i że nas już nie ma. To był chyba zimny prysznic, bo nagle się okazało, że jednak mnie kocha i żyć beze mnie nie może. Dałem jej szansę - jesteśmy 4 lata po ślubie i cieszę się, że tak się to potoczyło.

Gość gość
chuj wam w dupy