Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perełka16

Spóźniający się okres

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam pewien problem. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie mi umiał doradzić. Mam 16 lat i spóźnia się mi okres. Do tej pory miałam okres regularnie (sporadycznie czasami spóźniał się mi 1-2 dni). Teraz spóźnia się mi już tydzień. Nie współżyłam z chłopakiem. Tzn. ocieraliśmy się przez ubranie. I to tylko przez chwilę. Siedziałam mu na kolanach i nie dostał wytrysku. Trwało to zaledwie 10 min. Ostatnio też bardzo schudłam (mam wzrost 160 cm a ważę 45 kg) ale miewałam normalnie okres. Cóż... stres też był. Dość nawet duży. Myślicie że przez to mógł mi zaniknąć okres? Powinnam udać się do lekarza? Bo ciąża odpada prawda?

Gość gość
Nie martw sie. Przez ubranie nie zajdziesz w ciaze, a schudniecie, stres czy upal kazde z osobna moga opoznic okres. Jak nie dostaniesz okresu miesiac i dluzej idz do gina. Tak sie nie martw :)

Gość gość
W ciazy nie jestes, mozesz miec jakies problemy zdrowotne, ale naprawde nie ma sie jeszcze co matwic. Jest goraco, duzo osob ma problem ze spozniajacym sie okresem. Ja tez dostalam tydzien pozniej. Dodatkowo martwisz sie i sporo schudlas, nie ma co bic na alarm. A jesli najbardziej boisz sie ciazy to kup test ciazowy. To kilkanascie zlotych a jego wynik uspokoi Cie.

Gość gość
Heh pamiętam jak kbyłam młodaa też tak świrowałam - mina mojego faceta była bezcenna :D a ja autentycznie łzy w oczach :D ah jakie to były czasy nie ma opcji przez ubranie nic nie przefrunęło na 100% ale jak mocno schudłaś to zrób sobie badanie na tarczycę i idz do lekarza. Chyba że przez srets nic nie jadłaś i się tylko np dużo uczyłaś? W każdym razie powiem Ci że kiedyś wariowałam jak poszłam siku na działce w krzaki i przez przypadek dotknęłam palcem wewnętrznej części bielizny (a wiaodmo czego dotykałam wcześniej) heheeh ale to jest śmieszne :D

Gość gość23
Witam,mam 16 lat,kochalam sie z chlopakiem mies temu pozniej dostalam okres,w tym miesiacu tez sie kochalam ale nie doszedl we mnie,mam objawy takie co miesiac przed miesiaczką.Powinnam dostac mies dzisiaj ale nie dostalam,mam biegunkę,wczoraj bolała mnie straszvie glowa...Jestem w ciąży? pomozcie :/ prosze bo nie wiem co mam myslec :'(