Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roberto12345

Fotel do masażu i ból kręgosłupa

Polecane posty

Gość Roberto12345

Witam, mam takie pytanie. Czy ktoś z was posiada może fotel do masażu ? od lat zmagam się z problemami z kręgosłupem i ostatnio przeglądając internet trafiłem na tego typu sprzęt. Moja uwagę szczególnie zwróciła marka Massaggio. Czy ktoś może posiada taki fotel?? czy fotel pomoże mi złagodzić ból pleców?? będę wdzięczny za każdą opinię

Gość gość
Kup sobie karnet na basen, ćwicz mięśnie pleców, a nie gnić na fotelu. Żeby odciążyć kręgosłup musisz wzmocnić mięśnie, innej drogi do pozbycia się lub zmniejszenia bóli nie ma.

Gość Anet12345
A ja akurat mam znajomą, która zakupiła sobie fotel do masażu i bardzo sobie chwali. Zmagała się z ciągłymi bólami kręgosłupa i odkąd ma taki automatyczny masażer mówi że widzi wyraźną poprawę.

Gość gość589
Ja też posiadam taki fotel, zakupiłem fotel do masażu marki Fuji, ponieważ stwierdziłem ze jak juz kupowac to tylko z najwyższej półki. Jestem bardzo zadowolony ból pleców ustąpił, jak chcesz sobie pomóc to śmiało bierz kupuj ten fotel!!!

Gość waldemar87756
Ja też posiadam fotel do masażu. Bardzo fajna sprawa, jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni z naszego urządzenia.

Gość gość
Ja kiedys mialam taka nakładkę masująca, ale to niewiele pomagało… ostatnio natknęłam się na wkładki ortopedyczne które rzekomo POMAGAJĄ w zwalczaniu bólu w kręgosłupie i nie powiem,korci mnie aby spróbować, bo praca przed komputerem ma swoje minusy :/ polecono mi nawet kiedyś ten gabinet http://www.wkladkiortopedyczne.com ale caly czas mnie zastanawia czy te wkładki faktycznie pomagaja ;)

Gość gość
gość dziś Ale nie reklamuj gabinetu,tak gadu gadu i reklamujesz,z usmiechem na ustach

Gość terree
Rozsądne ceny za fotele masujące mają w sklepie na stronie www.ekomedical.pl . Poza tym, na towar nie trzeba tutaj czekać latami, tylko starają się maksymalnie szybko sfinalizować transakcję.

Gość gość
Ja widziałam świetne fotele na stronce allinside.pl. Jest ogromny wybór przeróżnych mebli po okazjonalnie niskiej cenie. Sama sobie już kupiłam taki mebel, teraz tylko czekam na przesyłkę:D

Gość gość
Dobrym pomysłem jest nie zarzucać ćwiczeń, ale wykonywać je starannie i może na początku pod okiem trenera. Potem można zapisać sie na masaże i zmienić materac, na którym się sypia. Ja polecam swoim pacjentom Viscotherapy ze zmienną twardością, dobrany indywidualnie, by wspomagać ciało podczas wypoczynku.

Gość gość
Miałem operację na plecy dwa lata temu i rodzina mi kupiła fotel Pro – Wellness do masażu. Rewelacja powiem szczerze i nie spodziewałem się, że tak bardzo mi pomoże. Przede wszystkim mam plecy codziennie maksymalnie zrelaksowane. Śpię normalnie i budzę się bez bólu. Wcześniej z tym bywało strasznie momentami. No i fotel działa w języku polskim, mnóstwo ciekawych funkcji i działa od dwóch lat bez żadnych usterek, a gwarancja jeszcze 3, czy 4 lata obowiązuje.

Gość gość
Pro-Wellness to najwyżej oceniana marka foteli masujących. Współpracuję zawodowo z wieloma hotelami SPA (odnowa biologiczna) i widzę, że mają na stanie właśnie takie rozwiązania. Jak chcesz to skorzystaj.

Gość gość
Do rehabilitacji w domu bardzo dobrze nadaje się odpowiedni fotel masujący, ale musi być atestowany, medycznie sprawdzony, a nie jakiś „zabawkowy” jakich trochę na rynku jest (zwłaszcza u różnych domokrążców). Nasz fotel kupowaliśmy od sklepu Kluczborka (ich strona online - https://www.prohealth.pl/). Świetny kontakt, wszystko tłumaczą, sam fotel jeśli chodzi o design to w zasadzie nie różni się od klasowego eleganckiego mebla. Dużo programów, można masować i górę i dół, a nawet stopy. Są efekty takiej terapii, i też w dłuższej perspektywie czasu fotel na siebie zarobi, bo po prostu nie wydajmy na masażystę.

Gość gość
Ja rownie zpolecam fotele z prohealth

Gość gość
Mam salon medycyny estetycznej, gdzie stoi ten fotel https://www.prohealth.pl/relax-wypoczynek/fotele-masujace/fotel-z-masazem-na-monety.html. Na monety, można dopasować konfigurację na życzenie. Masuje wszystkie partie, wygodny. U mnie to działa tak, że fotel stanowi uzupełnienie różnych terapii. Za niewielkie pieniądze można usiąść i się wymasować. Bardzo popularna rzecz, a inwestycja niezbyt duża. U mnie fotel się zwrócił po niecałych 2 miesiącach od wprowadzenia. Może nawet trochę szybciej. Niektórzy klienci nawet do domów sobie kupili później podobny model, tylko już nie na monety.