Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temperatura u niemowlaka ważne

Polecane posty

Gość gość

Witam od kilku dni moje dziecko 8 miesięczne miewa temperaturę . Ma np rano później na drugi dzień wieczorem później w nocy i w południe dwa dni przerwy i znowu . Czemu tak ? Dodam też ze miał biegunkę teraz już ma tylko temperaturę tak jak opisałam. Byłam u lekarzy ale nic nie potrafią sensownego zdiagnozować może mieliście podobne przypadki ?

Gość gość
a jak wysoka ta temp? Bo jak lekko powyzej 37 to normalne. Organizm takich maluchow ma jeszcze problemy z regulacja temp ciala.

Gość gość
Byc moze to objawy zabkowania. Warto wziac pod iwage takze upaly ktore przechodza przez kraj.

Gość gość
38.2 stopnie czasem 37.7 martwię się bo tak już jest od dwóch tygodni ktoś jeszcze coś może napisać czemu tak się dzieje

Gość gość
wiem, że sie czepiam, ale temoerature to ma każdy. Twoje dziecko ma albo podwyższoną temp. albo gorączkę.

Gość gość
Zrob badanie ogolne moczu morfologie z rozmazem i crp i idz do lekarza. Jezeli nie wyjdzoe nic niepokojacego to znaczy ze z upalpw zabkowania. Lepiej to sprawdzic bo stan podgoraczkowy czy lekka goraczka nie biora sie z niczego.

Gość gość
dokładnie sprawdź crp, ob i poziom białych krwinek i będzie wiadomo czy to jakaś infekcja.

Gość gość
Up

Gość gość
zakładam , ze termometr masz sprawny .