Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudAnn

Jaką herbatkę na wakacje zazwyczaj pijecie?

Polecane posty

Gość rudAnn

Czy podczas wakacji pijecie herbatkę? Ja najbardziej lubię w wersji mrożonej tylko zazwyczaj kupuje gotowe i wstawiam do lodówki bo nie posiadam ciekawego przepisu, a wy jaką herbatkę na wakacje pijecie? Może macie jakieś ciekawe przepisy na wasze herbaciane wariacje na wakacje? Nie ukrywam, że mi się taka forma herbatki z kartonu trochę znudziła i nawet mam spore chęci, żeby coś nowego sobie wypróbować.

Gość gość
ja pije elgray z liptona zaparzam saszetke w 1 litrze wody dosładzam i wciskam pól cytryny jak wystygnie to schładzam w lodówce czasem dodaje kostki lodu ja zamrażam wode mineralna niegazowana w woreczkach do lodu

Gość vexel
przez wakacje to sie alkohol leje strumieniami heheh :D

Gość gość
spam zgłoszony

Gość Lejlaza
Taa, ale jak przy wysokiej temperaturze zaczniesz pić browarka za browarkiem to przybijesz meega gwoździa.

Gość blue mandarynka
a tam gadacie, bezalkoholowe napoje tez mozna w lato pic, mi tam odpowiada herbatka na wakacje w postaci mrozonej pomaraczowki z teekanne z dodatkiem soku imbirowego, cytryny i limonki. a calosc chlodze i na cala noc wstawiam do lodowki. fajnie z rana orzezwia przy upalach.

Gość gość
robię sobie herbatkę z ovocitu z polomarketu z dodatkiem mięty i cytryny . najlepszaa!! :)

Gość gość
Melise

Gość natalkaKRK
wydaje mi się, że jak schłodzisz sobie jakąkolwiek herbatkę owocową to i tak będzie dobrze. bardzo dobre są owocowe herbaty z loyda.

Gość orangadka
mi tak wystarczy świeżo wyciskany sok z owoców z kostkami lodu.

Gość WELNENSKA
Oprócz wakacyjnej herbatki dobrze jest też pić wodę. Jak lubicie bardzo słodkie smaki to polecam sobie zamrozić gęsty sok w kostkach lodu i potem do takiej wody mineralnej wrzucić.

Gość szyszkasz
w sumie latem to mi sie nie chce zbytnio stac w kuchni wole korzystac z urokow pogody i isc na jakis rower czy sie poopalac. nawet zbytnio apetytu nie mam, a jak chodzi o napoje to lepiej sobie isc do sklepu i cos zimnego z lodowy kupic.

Gość Juumpiterka
Mi to wystarczy drink z parasolka hihi oczywiscie na wieczor, a wciagu dnia to chyba do mnie tylko woda przemawia.

Gość Alamantkira
Biała herbatka z teekanne to dobra opcja na herbatkę wakacyjną bo biała ze wszystkich odmian najlepiej nawadnia organizm i jeszczę skórę poprawia :D

Gość keishia
kurde a z nesty tez sa biale? bo ja pije zielona albo brzoskwiniowa, w sumie zielona lepsza bo mniej slodka, a brzoskwiniowej jak wiecej wypije to juz mi przechodzi ochota na slodkosci.

Gość czarnuleczka julia
raczej to zależy od człowieka i jego kubków smakowych, ale mnie też muli trochę jak za dużo słodkiego wypiję, albo gazowanego.

Gość gość
ja nie bardzo lubie herbaty, nawet te ice. Wole takie wynlazki jak np odkryty jakiś miesiąc temu swoody. mega orzeźwia.

Gość maryn ka
no to azamiast herbatki kompocik! zdrowo i tanio :)

Gość gość
Mi najbardziej odpowiadają domowe lemoniady, np. pietruszkowa, arbuzowa.

Gość zaspana bardzo
ohh kompociki są pyszne! Ja, jak gotuje kompot z jabłek, to wrzucam do niego toreebki mięty z teekanne.. podbija aromat i smakuje lepiej niż tymbarki jakblko z mieta :)

Gość maryn ka
to będę musiala sprobowac!