Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 kreseczki!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam, w sobote robilam test, no i upragniona druga kreseczka, fakt ze bladzinka ale jest. Dzisiaj z rana kolejny, dla pewnosci. Jest i tym razem, mocniejsza niz w sobote lecz nadal jest. Przed chwila zrobilam kolejny test, kreska taka jak w sobote, bladzinka. Staramy sie z mezem o dzisiusia dopiero pierwszy raz. Wiem ze to malo prawdopodobne ze za pierwszym razem sie uda, ale nadzieja jak to sie mowil, matka glupich. Ale do rzeczy. Okres mam planowany na czwartek. Bole piersi sa, rozdraznienie tez. Stutki w poprzednim tyg. sterczace i bolace. Reszty objajow zblizajacej sie @, ktore sa mi bliskie, brak!!! Poradzcie kobietki, co myslicie.

Gość gość
Poczekaj do terminu miesiączki, jak nie przyjdzie, to spora szansa, że się udało.

Gość gość
ja jak bylam w ciąży wszystkie objawy wskazywaly ze okres dostane np. bol piersi itp. ... a później okresu brak i brak... zrobiłam test 2 kreska blada po jakiejs chwili wyszly 2 mocne. poczekaj do tego okresu ale mysle ze możliwe iż jesteś w ciąży ....

Gość gość
ja mialam blada kreske a bylam juz w 8 tygodniu no i akurat mi i mezowi udalo sie za pierwszym razem. od razu. co prawda my sie o dziecko nie staralismy, ale skoro jest to jest