Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1995

jestem 0

Polecane posty

Gość 1995

W wieku niespełna 20 lat...W swoim życiu trafiałem na same d******,rodzina mnie nie cierpi itd,itp ... Mam dosyć, chciałbym zrobić ze sobą porządek raz na zawsze i zniknąć z tego świata ,niestety brakuje mi odwagi do tego.

Gość gość
to gratuluję :D .

Gość gość
Co Ty za glupoty opowiadasz? Dopiero zaczynasz dorosle zycie, naprawdę nie jestes ciekawy co sie jeszcze zdarzy?

Gość 1995
Co się może zdarzyć?? Trafię na kolejną k***ę? Może posłucham trochę wyzwisk kierowanych do mnie od ,,ukochanej '' rodzinki? Z***biście jest przez całe życie czuć się jak śmieć... Ja nie pijam kawy-poważnie to przemyślę .

Gość gość
...

Gość gość
jesteś pewien?

Gość 1995
Tak ,bo chciałbym być kochany,a tu g***o...

Gość różyczka980
nie można się załamywać i myśleć o najgorszym, sama doskonale wiem że czasem jest naprawde cieżko, ale to nie wyjście, to tchórzostwo , brak odwagi by stawić temu wszystkiemu czoła, jesteś młody, całe zycie przed Tobą, nie ty jeden trafiałeś na nie właściwe osoby, ja ciągle dostaje po tyłku a mimo wszystko żyje i nie poddaje sie, wierze, że dla mnie jak i dla Ciebie zaświeci jeszcze słoneczko

Gość gość
moja pierwsza dziewczyna przez 3 mieisące mnie terroryzowała a na końcu zdradziła w klubie . To wszystko co zarzucała mi ona sama zrobiła. Stary, nie łam się, Trzeba pokazać tym sukom że na nas nie zasłużyły!

Gość 1995
Różyczka -powiedz mi ,gdzie są odpowiednie dziewczyny . Bo z mojego doświadczenia oraz gościa z 21:08 wynika ,że albo się świetnie ukrywają ,albo już wyginęły .

Gość gość
wygląda to na głęboką depresję.

Gość 1995
teraz mi znowu p******ą s*******ny nad głową ,jestem nerwowo r********* wykończony , rzygać mi się chce na ich widok, k***a!!! P****y,k****,jak ja ich nienawidzę,chciałbym żyć z dala od nich!!!

Gość 1995
Wolałbym w tym czasie siedzieć z jakąś wartościową dziewczyną ,a nie słuchać piłowania mordy przez rodziców( na siebie wzajemnie i na mnie ) . Chociaż i tak jest lepiej . Kiedyś jeszcze dochodziły 2 dużo starsze siostry...

Gość 1995
z takimi warunkami fizycznymi i wyglądem oraz charakterem romantyka łatwo znajdziesz wartościową dziewczynę-mówili . Kiedyś im minie to wyżywanie się na Tobie ,zobaczysz - mówili . Po każdej burzy wychodzi słońce-mówili . I co? I ch*j!!

Gość 1995
Ja- Na zewnątrz miły ,towarzyski , wesoły , skłonny do żartów ,a w środku? Dusza okaleczona i krwawiące serce ...

Gość gość
Nie martw się,będzie lepiej :) .

Gość 1995
Nie widzę tego...

Gość gość
Chora dusza jest gorsza od chorego ciała.

Gość 1995
Moja dusza jest całe życie tak poniewierana , jak Brazylijczycy dzisiaj w meczu z Niemcami ....

Gość gość
Dobranoc..

Gość gość
Pomysl sobie, ze mozesz byc 007! :)

Gość 1995
00:19 :) .Chciałbym mieć jeszcze siłę się śmiać ,ukrywanie tego jest wszystkiego jest coraz trudniejsze...

Gość gość
Posluchaj, kazdy chce zeby ktos go kochal. To normalne. Ale byc moze do tej pory lokowales swoje uczucia w ludziach, ktorzy nie umieja kochac. Zdarza sie. Wiesz jak duzo jest takich rodzin jak Twoja? W mojej tez nie bylo kolorowo. Awantury, przemoc, alkohol. A jednak udalo mi sie wyjsc z tego, ulozyc sobie zycie. I Tobie tez sie uda, musisz tylko wiedziec co chcesz osiagnac i jak. Twoim problemem jest glod milosci, a to czyni Cie podatnym na zwiazanie sie z niewlasciwa osoba, bo nie masz nic co by Cie chronilo. Masz 19 lat, wiec nie wiem jak to dla Ciebie zabrzmi, ale najpierw musisz sie nauczyc kochac siebie. Zacznij od wypisania sobie wszystkiego co w sobie lubisz i tego co lubia inni. I przemysl to na powaznie. Powodzenia !

Gość różyczka980
Wartościowe dziewczyny nie wyginęły, po prostu nie spotkałeś jeszcze tej odpowiedniej. A co ja mam powiedzieć jestem starsza od Ciebie , teraz zostałam ze złamanym sercem, można powiedzieć że od samego początku mam strasznego pecha w miłości, też czasem czuje się okropnie, ale wiem że nie moge się poddawać , wierze że będzie dobrze i Ty też w to uwierz i nie bądz taki krytyczny wobec siebie bo na pewno jesteś wartościową osobą

Gość 1995
Dzięki za te słowa.

Gość gość
:)