Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzę szkopom, by dzisiaj wrócili do domu

Polecane posty

Gość gość

Niemcy do domu!

Gość kurde121
a ja kurde życze im szczęścia i wygranej bo to pracowity naród ...... w porównaniu do złodzieji polaków kurde

Gość gość
Spadaj do Niemiec, skoro ich tak uwielbiasz, włazidupo

Gość gość
ja też trzymam za Niemców kciuki:)

Gość gość
Niemcy sa wiekszymi zlodziejami .. Ukradli tony złota i obrazów w czasie drugiej wojny światowej ..

Gość gość
Pamiętamy ich zbrodnie

Gość gość
ja tez, szkopy

Gość gość
ale pieprzysz, wspominasz rzeczy, które są już dawno nieaktualne. To jest inne pokolenie

Gość gość
Niemcy wygrają ten mecz, możecie jedynie troche poszczekać jeśli wam to ulży :)

Gość gość
Tak, jasne Niemcom nie można wypominać przeszłości, ale jakoś wypominanie przeszłości Rosjanom i Ukraińcom świetnie wam idzie. Im można wypominać? Poza tym nie znoszę Niemiec za teraźniejszość, nie za przeszłość, ale że ich nie lubię, to lubię wypominać im dawne zbrodnie.

Gość gość
Niemcy wygrają ten mecz, możecie jedynie troche poszczekać jeśli wam to ulży Ulżyć to będą sobie musieli po tym meczu Niemcy, ale własną ręką, bo kobiety mają paskudne :D

Gość gość
Nie lubisz ich za teraźniejszość ale sam założę się, nie wiesz za co. Głąb jesteś i tyle w temacie.

Gość gość
hahaha, spójrz w lustro a potem na dziewczyny piłkarzy, potem znów spójrz w lustro i jeszcze raz na nie. Do pięt nie dorastasz wielu z nich więc nie brąchaj :)

Gość gość
Kobietą jestem, więc faktycznie nie dorównuję im urodą, a właściwie brzydotą :D Nie lubię ich za teraźniejszość, bo raz, że byłam tam raz i nie podobało mi się ich zachowanie, dwa, że mam tam rodzinę, która mówi mi jak te świnie się zachowują, a trzy to mam dostęp do internetu, więc wiem, co wyprawiają.

Gość gość
Podobno mają czołgami przyjechać na dzisiejszy mecz.

Gość gość
Wredne szkopy, tak sobie wszystko załatwili, że Brazylia w czasie mundialu ma prawo sprzedawać tylko niemieckie piwo, a swojego alkoholu nie.

Gość gość
Masz coś z głową chyba raczej no i zero pojęcia na temat Kraju i jego kultury. Oczywiście taka Lisa Muller czy Sarah Brandner to brzydale a ty jestes piękniejsza i bez skazy, już to widze :D Spoko, nie koryguj mnie, wiem, że to kafeteria i tu każda ze zdjęcia jest paskudna, tylko wy kafeterianki jesteście sobowtórami Kate Upton, nieee jesteście piękniejsze i seksowniejsze :classic_cool: Jesteś takim prostakiem, że aż trudno uwierzyć, że masz c****e między nogami

Gość gość
Byłaś raz, więc g***o wiesz. Ja tam żyłam kilka lat i jedyne świństwa, których tam doświadczyłam były ze strony Polaków.

Gość gość
Nie interesuje mnie opinia germanofila, który woli potomkinie hitlerowców niż swoje rodaczki. A tak jedziecie po Polkach, że wolą obcokrajowców. Ja byłam tam tylko raz i to był ostatni raz. Za to moja rodzina tam mieszka od ponad 10 lat i wiem dużo na temat tych zakał Europy.

Gość gość
Deportowałbym was wszystkich do Niemiec, skoro ich tak kochacie.

Gość gość
no oczywiście, bo Polacy są tacy cudowni. Za to cała reszta nie.

Gość gość
Jak ktos nie wie to Niemcy odcieli się od faszystowskiej przeszłości. Za powiedzenie Heil Hitler w tym kraju mozna zapłacić wysoki mandat. Natomiast tacy Ukraińcy stawiaja pomniki Banderze. A Rosjanie ciągle robią nam na złośc tymi zakazami importu zywności. Niemcy to nowoczesny europejski kraj, którego obywatele są w wiekszości przyjaźnie nastawieni do innych. W odróznieniu od Rosji i Białorusi

Gość gość
Polacy to już tylko gorzki śmiech i politowanie wzbudzają tą odgórną nienawiścią do Niemiec. Jak można nienawidzić cały Kraj, ot tak? A no można, zapytaj polaczka, on Ci wyjaśni, choć niekoniecznie coś z tego zrozumiesz. à propos tematu, żyję w Niemczech od ponad 15 lat i jedyne nieprzyjemności spotkały mnie ze strony muzułmanów albo.... własnych rodaków. Wy (czytaj: nie wszyscy Polacy, tylko ludzie waszego pokroju) nikogo nie lubicie, do każdego macie aluzje. Za samą Narodowość, a i do swoich w firanki zaglądacie i każdy inny gorszy od was. To są cechy ludzi prymitywnych i prostackich. A żeby dziewczyna wyśmiewała inną dziewczynę i nazywała brzydalem? Szok. W tym momencie nie masz klasy i robisz z siebie babochłopa. To polactwo (ten właśnie odłam, który reprezentujesz) psuje Polakom opinię, jesteś polaczkiem to się nie dziw, że ludzie cię źle traktują bo słyniesz z zawiści i chamstwa, to jedyne co masz do zaprezentowania.

Gość gość
Ej, germanofile, co najbardziej lubicie w Niemczech? -burdele -festiwal piwa, przy którym Niemcy bekają, pierdzą i sikają pod siebie -odradzający się faszyzm -trenera, który dłubie w nosie i zjada swoje gile -zoofilię -a może coś innego, równie obrzydliwego

Gość anty Niemcy
Ale to z Niemiec faszystowska partia, czcząca Hitlera dostała się do Europarlamentu. Ostatnie wybory na Ukrainie pokazały, że tam zwolennicy banderowskich partii do niecałe 2% społeczeństwa. To nie Rosjanie robią nam na złość, ale ich rząd. To właśnie Rosjanie, Białorusini i Ukraińcy są przyjaźniej nastawieni do innych niż Niemcy, więc nie siej propagandy z niemieckiej ambasady.

Gość gość
i życzę Niemcom wygranej, z całego serca. Dlatego, że zasłużyli i ciężko na to pracują. A z prostackimi burakami nie zamierzam kontynuować rozmowy. Jako homo sapiens nie odczuwam takiej przyjemności jak wiejska świnia w tarzaniu się w błocie, więc jeśli zaczniesz do mnie chamsko buczeć, wybacz ignorowanie.

Gość gość
Byłam miła dla Niemców, ale skoro zaczęli mnie dziwnie traktować, gdy dowiedzieli się, że jestem z Polski i gdy powiedzieli: ''Pilnujcie rzeczy, bo to Polki'' to na pewno nie będę ich lubić.

Gość gość
Nie dyskutuj już z rodakami, tylko wyliż rowki szwabom.

Gość gość
Współczuję greckiemu europosłowi, który w czasie wojny walczył z nazistami, a dzisiaj musi pracować w tym samym parlamencie, co oni, bo szwaby ich wybrali, gdyż ich popierają :(

Gość gość
oczywiście, te historyjki już znamy :) myślisz, że ktoś jeszcze wierzy w te brednie powtarzane przez polaczków? Te same teksty to już słyszałam o Holendrach, Belgach itd. a, sama byłam świadkiem jak moich sąsiadów (Niemcy) okradły polki, które przyjechały do nich do pracy. Zabrały wszystko, dosłownie. Nawet mleko z lodówki. No ale tak, to Niemcy źli, bo się urodzili kilkaset km nie w tą stronę co mieli. 🖐️