Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wycieńczona

Czy mam zaburzenia odżywiania ?

Polecane posty

ostatnio zaczęłam dięte baletnicy , schudłam ,ale potem nie mogłam sie powstrzymac i zaczełam jeść .Gdy podeszłam do lustra ,miałam aż łzy w oczach i od razu poleciał do toalety zwymiotowac . Robię tak po kazdym posiłku ,cokolwiek bym nie zjadła i tak już od paru tygodni . Nieważne ile był schudła ,nadal widzę ,że mam ogromne uda i brzuch .Moge nie jeść z tydzień a potem jem i wymiotuje.Co sie ze mną dzieje

Gość gość
czy to jest bulimia, nie wiadomo. najlepiej byloby sie zglosic do specjalisty np www.psychologguglas.pl i wtedy zaczac leczenie, bo jedno jest pewnie sama sobie nie poradzisz z tym... wiem co mowie, mialam juz stycznosc z osobami, ktore mialy podobny problem do ciebie.

Gość gość
chyba nie obejdzie się bez pomocy specjalisty... jak nie masz czasu umawiać się na wizyty u specjalisty może zadzwoń tu 703 402 501. mają m.in. dietetyka i psychologa na telefon. mnie dobrze pokierowali więc Tobie też na pewno pomogą :)

Gość gość ana
wizyta u specjalisty jest konieczna, moja bliska przyjaciółka walczyła o swoje zdrowie i przeczesałam cały internet w poszukiwaniu info, na pewno warto wiedzieć jak postępować w takim wypadku, ale nie oszukujmy się, podstawą jest psychoterapia u dobrego specjalisty, nie pierwszego lepszego.. W przypadku mojej Mariki bardzo pomogła pani psychoterapuetka z kliniki psychomedic w Warszawie.