Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komu kibicujecie

Polecane posty

Gość gość

Kto dzisiaj wygra

Gość gość
niemcy !!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Brazylii ! szkopow nie cierpie tych szumowin faszystowskich

Gość gość
każdy prawdziwy Polak nie lubi sąsiada :classic_cool:

Gość gość
dobrze napisane prawdziwy Polak :) nie nawidze tych gnoi bo graja nie czysto jak i w zyciu tak i w pilce chuje hitlerowskie mendy

Gość gość
Grają drużyny których nie lubie .. Nie kibicuje żadnej z nich ..

Gość misiawewe
oczywiście,że gorącym brazylijczykom!! ;) właśnie siedzę z całą paczką w domu i oglądamy, ale jutro już wybieramy się do pubu, udało mi się zrobić rezerwację przez stolikkibica.pl i jutro idziemy kibicować argentyńczykom!

Gość Dominikgoscgosc
K.uu.r.v.a 3 do zera!

Gość gość
za Brazylią jestem :( Niemców tak jak pewien artysta nienawidzę od dziecka

Gość gość
niecierpie tych kundli szkopskich!

Gość gość
Ja moim ukochanym Niemcom, a jutro Holandii;-)

Gość gość
ukochanym hahahah ty upadle scierewko :D jeszcze troche i bedziesz dla nich zapieprzac za darmo ! wtedy przestaniesz ich kochac

Gość gość
Zmartwię Cię, ale nie będę dla nich pracować, mam firmę, więc nie ma to dla mnie sensu, abym dla nich pracowała. Poza tym było pytanie, odpowiedziałam, niczyjej odpowiedzi nie krytykowałam, bo każdy ma prawo do własnego zdania i poglądów, czyichś gustów i opinii się nie krytykuje. Nie trzeba chyba od razu kogoś za to krytykować i obrażać, nieprawdaż? Ale zapomniałam , że to jest ulubiona cecha Polaków, aby kogoś skrytykować, zrównać z ziemią. Pozdrawiam, ale Niemcy i tak wygrają, sprawa przesądzona:-)

Gość gość
Niemcom

Gość gość
Holota ze wschodniej polski nie lubi niemcow. Cala sciana zachodnia i prawie wszyscy w takim np Wroclawiu ich kochaja. Za to ci ze wschodu lubia tych niedomytych ukraincow. Ja ich nienawidze.

Gość gość
moga sobie wygrywac :) i tak sa najbardziej znienawidzonym narodem na swiecie :)

Gość grau46
Niestety Brazylia w minionych meczach niczego ciekawego nie pokazała. Męczyli się z każdą drużyną, z którą grali. (Mimo, że sędziowie często im sprzyjali - moim zdaniem). Jak widać mają strasznie krótką ławkę z rezerwowymi graczami - nie mogą zastąpić dwóch kontuzjowanych piłkarzy. NĘDZA, NĘDZA, NĘDZA! A Niemcy (za którymi nie przepadam) obnażyli wszystkie słabe strony Brazylijczyków. Wynik odzwierciedla rzeczywistość 5 do 0!!!! Żal mi kibiców ...

Gość gość
Chciałam coś sprostować, bo najbardziej nielubianymi krajami na świecie są Iran, Pakistan, Korea Północna i Izrael. A o dziwo najlepszy wizerunek na świecie mają właśnie Niemcy. Ale to taki poboczny wątek wtrącony:-) Piszcie dalej o swoich typach oraz o tym, jak oceniacie grę piłkarzy.

Gość gość
Niemcy najbardziej znienawidzeni.. Chyba przez ciebie. Ja ich uwielbiam.

Gość gość
ja Polsce.............Polska jest wielka .........................POLSKA BIALO CZERWONI,POLSKA TO MY ,HIP-HIP HURA !!!nIECH ZYJA NASI I ZYCZE IM WYGRANEJ !

Gość gość
gdzie kolwiek jezdze po swecie kazdy mowi ze najbardziej nie lubi niemcow za ich prostactwo chamstwo arogancje ale za to lubia ich wykorzystywac bo te cepy czuja sie fajnie gdy daja napiwki hahahha niemcow nikt nie lubi nikt ! i kazdy wie jaki to jest narod !

Gość gość
Przestan pierdolic dyrdymaly. Mow za siebie. Bylem na erasmusie we Wloszech . Wszyscy ich uwielbiali. Ludzie z calej europy.

Gość grau46
No walczą Brazylijczycy, walczą ... Brawo dla nich za serce do gry, ale są za słabi dla Niemców ... Mieli 2 akcje, w których brakło im szczęścia. Ale to wciąż byłoby 5 : 2 Na boisku wieje nudą. Może mecz Holandii będzie lepszy. Argentyna też nie pokazała nic jako drużyna. Biedny Messi za wyrobnika - goni i goni ... właśnie mamy 6:0 !

Gość grau46
Komentatorzy coś gadają o 3 miejscu dla Bazylii w tych mistrzostwach. Eeee .... Już nie wypada kopać leżącego, ale i Holandia i Argentyna jawią się jako drużyny o niebo lepiej zorganizowane. Ktokolwiek wypadnie Brazylii w walce o 3 miejsce, to powinien łatwo z nią wygrać.

Gość grau46
7 : 0 To są JAJA!!!

Gość gość
Tata od małego zabierał mnie na mecze Bruk-Bet Termalica, gdzie razem im kibicowaliśmy. Zostało tak do dziś, teraz już bez taty, ale dalej jestem wiernym kibicem