Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćakjkkkk

Ile zarabiają wasi mężowie , czy mają jakieś profity ile czasu harują

Polecane posty

Gość gośćakjkkkk

Bo mój narzeka że sie musi narobic...ma z godziny 16 zł , slużbowy nowy laptop telefon (firma kupiła) i samochód kilkuletni. Ale wstaje o 5 , do pracy ma na 7 , kończy 17-18 w domu jest po 19. Liczą mu jakieś 11h dniowki. Wychodzi jakieś 4000 zł do ręki.(czasem w sobote pracuje) to jest ok czy nie?Jak to jest u was?

Gość gość
ma 27 lat i stażu pracy w zawodzie 5 lat ( budownictwo-inżynier projektu)

Gość gość
moj zarabia ok.1000zl

Gość gość
mój mąż zarabia 2 tys, 8 h pracy, firma państwowa

Gość gość
jakbys poszla do pracy to by pracowal w normalnych godzinach i uczestniczyl w zyciu rodziny,ale lepiej kisisc sie w domu bo pewnie dziecko potrzebuje matki,nie,dziecko potrzebuje normalnej rodziny ojca i matki chociaz kilka godzin dziennie a nie matka bez ambicji 24h/dobe i niedzielny tatus,to dla mnie patologia

Gość gość
Rany jaki debilny temat! Co Cię obchodzi ile zarabiają inny? Aż się dziwię, że niektóre z Was odpisują. Mój zarabia wystarczająco, nie Twoja sprawa autorko ile, gdzie i w jaki sposób.

Gość Doremifasola
Mój pracuje na budowie, przeważnie od 7 do ok 17. Zależy ile jest pracy, jaka pogoda, itp, itd. Wyjeżdża w poniedziałki rano i zazwyczaj w piątek po południu jest. W sobotę też czasem pracuje, ale bardzo rzadko i zwykle ok 2-3h. Na rękę ma w granicach 3700-4600zł, w zależności ile mają pracy do zrobienia. Pracuje tam 6 lat, a ma 28.

Gość gość
Mój ma na rękę 8000 do 10 000, dilerzy dobrze zarabiają w tym kraju. Czy już zaspokoiłaś swoją ciekawość?

Gość gość
2,5tys na państwowej posadce-8h; i 5 tys za dodatkowe zlecenia- tym roku na pewno będzie 10 takich zleceń, a może wiecej

Gość gość
Mój mąż, lekarz stażysta ,zarabia 1300 zl. Pracuje od 7 do 14 + 4 dyżury 24h w miesiącu. Razem wychodzi ok 1900 zł

Gość gość
cztery dyżury 24ro godzinne za które bierze 600zł???? jakoś nie chce mi się w to wierzyć

Gość gość
Ja tez zaś pokoje twoja ciekawość. Mój maz zarabia 15 tysięcy na rękę, ma sluzbowy samochód i wielu ludzi pod sobą. A wiesz kim jest? Normalnie jest sobie alfonsem. Może twój tez zostanie to nie będzie musial tyrac od rana do nocy.

Gość gość
Zapomnialam o profitach. Jako ze jest tym alfonsem to dup ma pod dostatkiem i codziennie inna

Gość gość
Moj maz pracuje od 9- 18, co druga sobota pracujaca. Zarabia 2,500 euro + bonus w wysokosci tygodniowki na koniec miesiaca

Gość gość
No sorry ale wyciągu z konta Ci nie pokaże! Wynagrodzenie lekarzy stażystów jest ustalone odgórnie przez ustawę.Zsrobki lekarzy specjalistów z wieloletnim stażem pracy to już inna sprawa.

Gość gość
3900-4200 w zaleznosci od premii, sluzbowy laptop i telefon, 8godz. standardowo od 8-16

Gość gość
Ok 3 tys euro ma służbowe auto . Ja zarabiam ok 1.5 euro auto mam własne ale nowiutkie:)

Gość gość
autorko twój mąż słusznie narzeka może nie zarabia mało ale jakim kosztem???? jego cały dzien w domu nie ma! to nie jest normalne.

Gość gość
3 tys € na rękę? To co On robi? Niezła kasa

Gość gość
ok 900zl na czarno w tartaku za 6zl na godzine

Gość gość
Znaczy ja nie mam męża ale mam partnera który studiuje prawo a teraz zarabia troszkę jako fotograf bo jest w tym bardzo dobry a jego kolega jest fotografem więc czasem u niego popracuje a no trzeba przyznać że niesamowicie robią zdjęcia i mają już duże osiągnięcia jednak mój partner nie może być fotografem przez swojego ojca który uważa to za absurd

Gość gość
Tak 3 tys euro jest szefem budowy pracuje od 8 do 17 za soboty dodatkowe pieniądze

Gość gość
A mój pracuje od 6-7 do 18, czasami do 20, a jak przyjadą z zagranicy (a przyjeżdżają wiecznie) to chodzi z nimi na kolację i wraca ok. 22. :o Do tego wszystkie soboty i niedziele, przynajmniej po kilka godzin. O wakacjach dłuższych niż tydzień można pomarzyć, a nawet w ciągu tego tygodnia na wyjeździe jest kilkanaście telefonów dziennie, często wcześnie rano. Profity - laptop, komórka, samochód. Zarabia dużo, ale co z tego, skoro nigdy nie ma go w domu.

Gość gość
A mój nie pracuje, cały dzień pierdzi w stołek i ogląda TV popijając piwo, profity ma takie że czasem wpadnie sąsiad Staszek z czwartego piętra i kopsnie mojemu browara. A ile czasu, no to zależy, ale generalnie 12-16h mu schodzi, ciężka harówka.

Gość gość
Mój mąż zarabia 35oo tysiaca euro Profitów zadnych, tzn w sensie telefon, laptopa czy samochodu sluzbowego Musi wyprowacowac 8 godzin dziennie, ale idzie na ktora chce, czesto sie urywa po pól godziny przed czasem. Pracuje umyslowo, pod presja, wraca padniety

Gość gość
a wy "panie domu"? robicie coś dla rozwoju PKB czy gotujecie swym zapracowanym mężusiom obiadki a potem nadstawiacie tyłki?

Gość gość
Mój ma miliard funtów tygodniowo, robi nic. Wystarczy ?

Gość gość
Tak wyzej , ze zlosliwym komenatrzem Ty widocznie jeste jeleniem, skoro nie dosyc ze harujesz dla dobra ojzyczny to pewnie tez i obiadki gotujez i tylko nadstawisz .Zal dupe sciska :D

Gość gość
mój zarabia 4700zł na rękę- jest liderem projektu. Z profitów- laptop i komórka. Pracuje od 9- 18- chociąż często dłuzej, oczywiście za nadgodziny nie płacą, niby może sobie wybrać ale nigdy nie ma okazji :) Ja zarabiam 2500, pracuję od 7-15, żadnych nadgodzin. Twój maż autorko słusznie narzeka- nie ma go praktycznie cały dzien w domu. Mój przynajmniej rano córę do przedszkola zawiezie i spędzą razem czas....

Gość gość
jakbys poszla do pracy to by pracowal w normalnych godzinach i uczestniczyl w zyciu rodziny,ale lepiej kisisc sie w domu bo pewnie dziecko potrzebuje matki,nie,dziecko potrzebuje normalnej rodziny ojca i matki chociaz kilka godzin dziennie a nie matka bez ambicji 24h/dobe i niedzielny tatus,to dla mnie patologia x swieta prawda