Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO OTYLE z Nadwaga babole robia mode ,zeby byc otylym ze to fajne?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego z nadwaga baby,otyle robia mode na to zeby byc otylym z nadwaga ,wawiaja ze niby kochanego cialka nigdy za wiele,a stosuja diety,tyle kasy na przerozne specyfiki na odchudzanie ... a wmawiaja ze tylko one sa fajne,sexy ...a ze zgrabne nie..tylko otyle,z nadwaga ??

Gość gość
bez kitu na fb lajkuja jakis profil,, kobiety maja kraglosci ,, smieszne najlepsze ze te laski co to lajkuja maja tluszcz ale zero cyckow haha i d**y

Gość gość
Nie chodzi o robienie mody, a o zwykłe zadowolenie z samego siebie. Jeżeli ktoś lubi to jak wygląda to czemu tak zajadle chcesz to tej osobie odebrać? Boli Cię, że ktoś nie patrzy w lustro z niechęcią?

Gość gość
A to ja zapytam dlaczego anorektyczki które są jedną nogą w grobie robią kampanie "proana" i promują chorobliwą niedowagę? Autorko, żyj i daj żyć innym. Co cię obchodzi co robią i co promują inni.

Gość gość
aczemu anorektycki robią modę na głodzennie się? analogia. boli cie, że osoba otyła lubi siebie taką jaka jest? no to masz problem.

Gość gość
Ja to w ogóle nie rozumiem jak grubaski mogą mieć wysokie wymagania wobec faceta, a takich jest baaardzo dużo. Same nie mają wyglądu, niczego sobą nie reprezentują, a wymagania do faceta mają ogromne i jeszcze robią łaskę, że się odezwą. Skąd się takie poczwary biorą? Takie powinny się cieszyć, że w ogóle jakiś facet się do nich odezwał.

Gość gość
Anoreksja jest promowana od lat, przyzwyczajono nas do zagłodzonych szkap z nieruchomą maską zamiast twarzy. Dlatego kontrast jakim od niedawna jest AKCEPTACJA SAMEGO SIEBIE szokuje. Tolerancja - znacie to słowo??? Sama przeszłam anoreksję i bulimię i nie życzę nikomu. Niech grubi będą szczęśliwi i zadowoleni z siebie - lepsze to niż śmierć głodowa w imię czego? Magazynów i lansu jaki sprzedają programy typu mtv?

Gość gość
no i wyszło szydło z worka. Jakiś zakompleksiony facet nie może przeżyć, że "nawet" gruba kobieta go nie chciała. Przecież kobiety powinny z radości skakać, że byle kto się nimi interesuje.

Gość gość
Jakie szydło z worka? Nie jestem autorem tematu. Po prostu dzielę się swoimi obserwacjami z portali randkowych. Nie jestem tak zdesperowany, żeby pisać do grubaski.

Gość gość
Do gość z 23:34. Mają do tego święte prawo. Mają prawo wybierać kim chcą się umawiać a z kim nie. Co myślałeś , że każdego desperata będą po stopach całować bo raczył zwrócić na nie uwagę? 90% facetów w tym kraju też nie ma nic do zaoferowania, a dopuszcza związek wykształconą sexbombą, która świetnie gotuje, świetnie się bzyka i będzie na każde skinienie swojego pana i władcy.

Gość gość
O...i jeszcze na portalach randkowych przesiadujesz. Coraz "ciekawiej"

Gość gość
Kobiety przyzwyczaiły mężczyzn, że nie mają do siebie szacunku. Płaszczą się przed samcem i takie chore wzorce są promowane od lat. A autorka topiku ma ewidentnie problem ze sobą. Pogadamy za parę lat jak życie pozna i zobaczy że w życiu nieważna jest nadwaga ale co inne.

Gość gość
A czy to coś złego? Bardzo łatwo wyhaczyć tam laskę na seks i nawet nie trzeba się zbyt długo starać .

Gość gość
Dziwna jest wasze przekonanie o tym, że jak gruba, niezgrabna czy nawet spasła, to od razu gorsza i zakompleksiona. Przecież taka osoba nie jest w niczym gorsza od chudej modelki. "Piękny" światopogląd macie, daleko nie zajedziecie z takim tokiem myślenia :D 🖐️

Gość gość
I masz pretensje do kobiet które nawet kijem nie dotknęłyby czegoś takiego? Chyba coś Ci się pomyliło, to TY stoisz niżej na rynku matrymonialnym. ;)

Gość gość
przeciez otyle z nadwaga to cale zycie walcza z nadwaga,stosuja przerozne specyfiki ,skoro sa zadowolone z siebie to po co stosuja diety ??

Gość gość
A ja podziwiam takie osoby. Sama nie jestem gruba, ale szczupła i zakompleksiona. Jak widzę na ulicy puszystą kobietę, która dumnie paraduje, wierci tyłkiem, krótka mini , mega dekold i do przodu. I ma w doopie takie barachło jak wy. Zna swoją wartość i nie przejmuje się co inni powiedzą - ważne że ona dobrze się czuje. I takie babki wbrew temu co nie mieści się w waszych małych móżdżkach zakładają szczęśliwe rodziny, na powodzenie nie narzekają, mają dobre prace, przyjaciół. A wy siedzicie na kafe - stękacie, jęczycie i zamiast wnieść tu trochę pozytywnych aspektów, to przegrywacie życie dusząc się we własnej codiennej beznadziei.

Gość gość
Nie mam pretensji, to są tylko moje przemyślenia, które opieram na podstawie opisów grubasek na owych portalach. Kijem to raczej nikt nie dotknąłby ich dopóki nie schudną... Zresztą, pewnie sama jesteś grubaską dlatego tak ich zajadle bronisz.

Gość gość
Przeciez otyle cialo z nadaga to brzydkie cialo ...

Gość gość
Akurat nie :) Jestem szczupła, ale nie przyszłoby mi do głowy obrażać kogoś bo MNIE się nie podoba. Jeżeli ktoś lubi swój wygląd to bardzo dobrze! I nie ma powodu się degradować tylko dlatego, że jakiś puszczalski niuń nie jest zainteresowany.

Gość gość
Każdy jest inny, są ludzie na wózkach, są ludzie bez rąk, są otyli, karłowaci, brzydcy ładni i garbaci ALE KAŻDY MA PRAWO BYĆ SZANOWANYM bo czuje tak jak wy, jak każdy z nas. was też może spotkać coś złego jutro czy za kilka lat. I tego wam życzę żeby los dał wam takiego kopa, po którym się obudzicie i nauczycie co to szacunek, czym jest segregacja i ranienie czyichś uczuć.

Gość gość
otyle cialo z nadwaga to wieczna walka z kilogramami.. cale zycie..meczarnia..

Gość gość
Skoro oboje jesteśmy wolni to dlaczego mielibyśmy nie uprawiać seksu? Nie rozumiem dlaczego kobiety robią z tego jakiś magiczny rytuał, skoro jest to najzwyklejsze zaspokajanie popędu. Większość społeczeństwa nie toleruje grubasów, bo kojarzy się im to z lenistwem i zaniedbaniem. I wiesz co? Mają rację.

Gość gość
"Przeciez otyle cialo z nadaga to brzydkie cialo ... " Względnie - tu i teraz. Bo przyzwyczajono nas do szablonów ideału urody. Jeszcze nie tak dawno to "brzydkie ciało" było stawiane na piedestale.

Gość gość
a mnie kojarzysz się z brudem i chorobami wenerycznymi i co w związku?

Gość gość
Nie wolno nikogo obrazac za wyglad szczegolnie,bo czlowiek brzydki nie jest winny temu ,ze jest brzydki...

Gość gość
Jeśli z takimi osobami miałaś kontakty seksualne to pozostaje mi współczuć. Obecnie większość ludzi potrafi zadbać o higienę i odpowiednio się zabezpieczyć. Chyba że dla ciebie to jest czarna magia.

Gość gość
Jakoś znam dziewczynę otyłą, co więcej nawet bardzo otyłą i ma faceta i jest szczęśliwa. Dzisiaj szłam ulicą facet szczupły, ale nie chudy idzie za rękę z dziewczyną otyłą. I co? oboje byli zadowoleni. PS: nie nie jestem gruba, wręcz przeciwnie szczupła i samotna.

Gość gość
PRAWDA O OTYLOSCI jest taka ,ze przyczana nadwagi otylosci bycia grubym to: -choroba ,wadliwa przemiana materi -lenistwo

Gość gość
nie, nie miałam, bo nie szukam seksu na necie. I nie uwierzę na słowo jakiemuś lowelasowi, że zawsze się zabezpieczał. Jak dla mnie jesteś chodzącą wszawicą łonową. Tak mi się "kojarzysz" ;) I zabawne jest to, że nie rozumiesz jak ktoś może mieć wymagania co do partnera. To, że ty nie masz/nie spełniasz żadnych bo nie szukasz nie znaczy, że inni mają mieć podobne podejście.