Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xanadu

Chcę kulturalnie porozmawiać o tym że wszystkie kobiety to ździry

Polecane posty

Gość xanadu

Co zrobić w sytuacji, gdy WSZYSTKIE kobiety są takie? Gdy mężczyzna nie jest pewny swojej partnerki, potem matki swoich dzieci, a własna córka dorasta tylko po to, by dorwać się do pałek dresiarzy, żonatych, starych facetów i awanturników, bo tylko tacy idioci ją podniecają? Co zrobić gdy jest się dobrym facetem i chce opiekować swoją kobietą, a ją to po prostu odpycha seksualnie?

Gość gość
Ja wiem jakie jest rozwiązanie. Trzeba GRAĆ przed kobietą. Tak jak teraz mężczyźni się STARAJĄ, tak powinni zacząć je OLEWAĆ. Kobiety podnieca 1. olewanie 2. zagrożenie. Dlatego KOCHAJĄ tych którzy mają je w gdzieś i są dla nich niebezpieczni.

Gość xanadu
Punisławo twój nędzny nieśmieszny post jest typowym bublem jakie kobiety majstrują w odpowiedzi na prawdziwe zarzuty. Więc go łaskawie oleję zamiast cię opieprzyć za debilizm umysłowy.

Gość gość
powiedział że nie odpisze nie musisz go poddawać testom

Gość aj cwany drań
jak urodzi mi się córka to zostawiam jedną i drugą

Zapewne jedna z tych zdzir wyruchała Cię bez mydełka,po czym wybrała innego ;) Stąd Twoja frustracja bejbe :classic_cool: Ale to nic,nie pierwsze,nie ostatnie 🖐️ Następnym razem wybierz babę z brodą ;) Ona jest zdzirą tylko w połowie :D 🖐️

Gość gość
Kobietom brakuje wzorów do nasladowania, autorytetów. Głównym problemem dzisiejszej kobiety jest to czy jest ładna. Kobiety obecnie to rozneglizowane, zdziczałe suki bo takie się lansuje.