Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubaguzik1995

jaka to choroba?

Polecane posty

w moim wypadku trudno o wysoka samocoene bylem u neurloga strasznie rece mi sie trzesa nie wykryli nic palilem tyle ziola a jedynie fifke se moglem nabic bo na blanta zbyt mi sie telepaly ogolnie sa rzeczy wazne w ktorych w sumie taki slabby nie bylema ale teraz mam takie wrazenie i to slysze

Gość gość
lepiej idz na odwyk chlopie. masz jazde i banie sam sobie wkrecasz. po co palisz?? masz dobry czas na tym? pomaga ci cos??

Gość gość
Jaka to choroba? To pytanie do lekarza. Nie diagnozuj się na forum.

a Ja wam proponuję poczytać o ukierunkowanych celach, tzw Targeted Individuals, których można liczyć w tysiącach, setkach tysięcy na całym świecie, których objawy pokrywają się ze schizofrenia paranoidalną. Fakty do których doszedłem na ten temat sa tak niesamowite że aż trudno w nie uwierzyć, ale w pewnych przypadkach jak mój nie ma innej możliwości. Istnieje wiele stowarzyszeń ofiar Elektronicznego Torturowania, Gang Stalkingu, polecam chociażby stronęwww.stopeg.com , blog autora tej strony, który jest Targeted Individual od 11lat http://www.petermooring.nl/blog/?page_id=2#ab out_victimscontactingme Wpisz na YouTube Targeted Individual i okaże się że ofiar z objawami paranoi jest bardzo dużo. Najlepsze w tym jest to, że psychiatrzy nie biorą pod uwagę wyników prac naukowców, czy odtajnionych dokumentów rzadowych, jak chociażby z 2006 z USA stwierdzający że rząt USA przyczyniał się do wywoływania głosów w głowie u ludzi, testował urządzenia elektromagnetyczne, wpływające na nasz umysł, zachowanie, emocje, stan zdrowia, apatie, złość, temperaturę ciała i wiele więcej. To nawet nie jest żart, witam w cywilizacji śmierci. Tortury i zdalne osaczanie głosem radiowo-hipnotycznym do głowy, podprogowo, staje się codziennością, a biorą w tym udział nawet wasi najbliżsi, w co trudno będzie wam uwierzyć. Powiedzenie że lepiej szczerzy wrogowie niż fałszywi przyjaciele nabiera większego znaczenia. Możesz się ze mną skontaktować, bardzo bym chciał coś więcej wyjaśnić, czuję i wiem, że mamy bardzo wiele wspólnego, tym bardziej że zdaje się że nie wiesz jak działa technologia z któej korzystają by wywołać Ci określone objawy paranoi, chciałbym podnieść Twoją świadomość jeśli mi na to pozwolisz. kooperacjanamocypaktu(at)gmail.com mam skype, możemy porozmawiać.