Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Minka

Kto powinien pierwszy pisać?

Polecane posty

Gość gość Minka

Spotkałam faceta, jemu strasznie zależało, pisał dużo, dzwonił... ja z dystansem, póxniej mi zaczęło zależeć, to on jakby olewka, czasem odpisze na smsa, czasem nie, a ostatnio stwierdził, że chyba się nudzę skoro do niego tak pisze

Gość gość
no i dobrze olalas go to teraz on ciebie przynajmniej widzisz jak to jest

Gość gość Minka
Ja go nie olewałam, zawsze odpisałam na smsa, może po paru godz., ale odpisałam, a on czasami nie odpisuje, potrafi tydzień się nie odzywać.

Gość gość
wy kafeterianie jestescie pokreceni na maxa:O Kurde jak kit,ze zastanawialbym sie kto ma pierwszy napisac :O Jak mi zalezy to "atakuje" i sie nie zastanawiam. Nie powinnas o tym myslec a powinnas czuc chec napisania i jesli temu drugiemu tez zalezy to tę chęc tez ma. A potem lamenty ze stare panny:-D Bo sie kuzwa nie umiecie z ludzmi porozumiewac, lapiecie jakies dystanse,za duzo myslicie, tu trzeba nie rozumem a sercem

Gość gość Minka
Chyba rozumem, nie sercem, bo ja czuje, że mam ochotę napisac, piszę, a widzę, że ktoś ma mnie gdzieś i uważa chyba, że się narzucam i przesladuje

Gość gość
Po pierwsze nigdy nie zakladaj,ze ktos uwaza,ze sie narzucasz bo to Cie deprymuje a po drugie co sie dziwisz? Juz za pozno, spierniczylas po co ten dystans na poczatku? Nie lepiej bawic sie i cieszyc druga osoba? zwlaszcza na poczatku " puscic" sie nie myslec co bedzie i co bylo? Po co te rozterki,przemyslenia? Pojawil sie ktos wartosciowy to warto oddac mu te kilka tygodni by przekonac czy cos z tego bedzie i vice versa oczywiscie. A jak od poczatku cos kombinujesz, probujesz trzymac z daleka, nie dajesz jasnych oznak zainteresowania to potem nie wiesz co jest piec i wychodzi z tego klops:-D

Gość gość
Mozesz go teraz pomeczyc,ponagabywac jak wyczai,ze jednak Ci zalezy i go nie olalas to stosunki sie ociepla:-P A jak juz w ogole sie wczujecie to nawet beda parzyc:-D

Gość gość
No wybacz jak jestes tak aktywna rozmowczynia w zyciu to juz rozumiem w czym rzecz :-D pa:-P

Gość gość Minka
Ja nie zakładam, że on uważa że się narzucam, ja to wiem, bo już dal mi kilka razy do zrozumienia, że co tak często do niego piszę, albo nieodpisując na moje wiadomości to też świadczy, ze ma mnie gdzieś.

Gość gość
ludzie tu maja racje !!!! olalas go na poczatku to teraz masz !

Gość gość
jak kuba Bogu tak Bog kubie

Gość gość
jak kuba Bogu tak Bog kubie

Gość gość
mnie wystarczy ze raz kobieta oleje = nie chce mnie szukam innej, a jak ponowi kontakt = nie stabilna emocjonalnie osoba omijać szerokim łukiem, widać facet inteligentny i nie da się robić w jajo

Gość gość Minka
Ja go nie olałam!!! Po prostu podeszłam z dystansem, przecież świeżo poznanej osobie, nie rzucę się od razu na szyję!!!