Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOW poród był WSPANIAŁY moje ciało jest

Polecane posty

Gość gość

piękne ! nie rozumiem was , po porodzie minął miesiąc a ja mam taką fajną cisną pipeczkę, pełne jędrne piersi, brzuch płaski o co wam chodzi?

Gość gość
:-D prowo 0/10

Gość gość
A teraz wróc na ziemie flaka owiń pasem poporodowym i nie pij więcej przy noworodku :)

Kwestia genów. Część moich znajomych wygląda lepiej po ciąży, a ta druga część nie.

Gość gość
a co przepraszam w tym co napisałam jest dziwnego? w ciąży przytyłam jedynie 6 kg, ćwiczyłam jogę, chodziłam na spacery , ćwiczyłam mięścnie kegla, poród miałam błyskawiczny wręcz . Myślę ze boli was to i jest dla was nie do ogarnięcia ze kobieta miesiąc po porodzie może czuć się FANTASTYCZNIE :) aaaa jeszcze zeby was całkiem jad zalał, jadę teraz z mężem na weekend do luksusowego spa taki "prezent" :D

Gość gość
z dzieckiem oczywiście przy cycu

Gość gość
hahahaha poród w Polsce to mityczne przezycie; szczególnie jak srasz pod siebie i wyjesz o znieczulenie które jest ale anestazjologa nie ma :-D

Gość gość
hmmm jak się posmaruje w odpowiednie łapy to i poród jest fantastyczny :) dlaczego z dzieckiem przy cycu? teściowa się małą zajmie, zresztą to tylko weekendowy wypad

Gość gość
od razu widać że gówniarstwo ma wakacje. Do książek !!!!!!!!!!

Gość gość
aaaa i jeszcze jedno moje drogie maciorki wiem to szok ale nie każdy poród to rzeźnia ( ze sraniem pod siebie w tle), nie każda dziewczyna w ciąży tyje 30+ , nie każda dziewczyna po porodzie wygląda jak wypluta kiszka :p może zamiast przecierać oczy z niedowierzania weźmiecie się za siebie? mniej żreć wiecej sie ruszać i jakoś zgubicie te 30 kg nadwagi po ciąży hahahahahaha tymczasem sajonara

Gość gość
kolejna co to mózg z dzieckiem przy porodzie wysrała :-D

Gość gość
Maciora to cie wysrała, do tego jesteś tak zakompleksiona że brak słów. Jak kiedyś zajdziesz w ciąze i urodzisz to się odzywaj a teraz wypier w podskokach szczeniaro