Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupno waluty gdzie taniej

Polecane posty

Gość gość

hej, za niedlugo jade na wakacje i bede potrzebowac euro. Czy bardziej oplaca sie kupc euro w polsce za zlotowki czy lepiej tutaj w anglii za funty? bede bardzo wdzieczna za pomoc

Gość gość
Hahaha chyba najglupszy post jaki czytalem. Kup sobie na Bialorusi tam najlepszy kurs.

Gość gość
a co w nim glupiego madralo?

Gość gość
trudno powiedzieć, tak na zdrowy rozum, to wydaje się że lepiej robić jedną wymianę niż dwie. O ile mi wiadomo, to kurs funta w wakacje się podnosi, ze względu na masę turystów z Europy, którzy przyjeżdzają do Anglii. Więc tam euro powinno być tanie, bo dużo ludzi chce wymienić.

Gość gość
Zalezy w jakim terminie ale mi np bardziej oplacalo sie sprzedac funty w pl i kupic tam euro specjalnie bym nie jechala ale ze bylam akurat w Pl na 1000 bylam 80 do przodu sprawdz kantory internetowe i porownaj

Gość gość
kurs euro-funt jest teraz dobry. rok temu leciałam do Grecji na wakacje, w tym do Hiszpanii i jest różnica. wtedy 1 funt = 1,12 e bodajże. teraz 1 f = 1,21 e. kurs średni podaję. ja kupuję na poczcie albo w banku (rbs)

Gość gość
przeliczylam sobie i chyba kupie tutaj w anglii nie wymienialabym walut dwa razy, bo mam zlotowki w polsce

Gość gość
ja bym wymieniała u nas, bo jak tak będziesz kombinowac to tylko na tym stracisz  Ja zawsze chodze do pobliskiego kantoru http://www.kantorpruszkow.pl/ i mam gotową kasę na wyjazd i na miejscu nie musze się już o nic martwic.