Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lokator

mieszkanie na parterze smierdzi piwnicą

Polecane posty

Gość Lokator

Hej, już 2 lata mieszkam na parterze w bloku , podpiwniczonym, wiecznie śmierdzi w mieszkaniu. Czy możliwe jest żeby smród z piwnic przechodził na parter przez podłogę? czy macie podobna sytuację?? jak temu zaradzić? proszę o opinię

Gość gość
pewnie zagrzybiały blok, to i śmierdzi - niekoniecznie piwnicą, po prostu grzyba masz już w ścianach i on śmierdzi.

Gość gość
też jestem tego zdania. To jest nie tylko uciążliwe( zapewne twoje ubrania tak śmierdzą dla innych ) ale i niebezpieczne dla zdrowia. Jesli masz dziecko to może ono byc narażone na choroby, ty też

Gość Lokator
na ścianach grzyba nie ma, stęchlizna nie śmierdzi, ubrania też nie śmierdzą, ale tak jakby cały smród z klatki przechodził do mieszkania (na klatce śmierdzi piwnicą) i taki delikatny smród mam w mieszkaniu czy to z klatki przychodzi czy od podłogi z pod spodu ? właśnie mam małe dziecko i to o nie się szczególnie martwię. Czy wy też mieszkacie na parterze z piwnicą pod spodem?

Gość gość
to, że nie masz grzyba na ścianach nie znaczy, że nie ma go w ścianach...

Gość gość
Moja ciotka mieszka co prawda w domu prywatnym, ale smród jest nie do wytrzymania, wali wilgocią, taką mokrą starą szafą, albo mułem, śmierdzi u nich wszystko, nawet kiedyś jak pożyczyłam prostownicę do włosów to moje włosy zaczęły śmierdzieć. I też nie widać grzyba NA ścianach, w domu jest czysto, posprzątane, ale problem jest W ścianie, więc u Ciebie pewnie też tak jest, a największy grzyb jest przeważnie w piwnicach.

Gość Lokator
wczoraj obwąchiwałam podłogę (trzeba się dobrze w wąchać), w dwóch miejscach w podłodze niedaleko ścian śmierdzi taką piwnicą, starym domem, mam położoną deskę podłogową. Z taką podłogą już to mieszkanie kupiłam, wąchałam ściany - nie śmierdzą. Wydaje mi się że deka może być popękana i miejscami przechodzi ten smród. CO o tym myślicie?

Gość gość
ozonowanie rzeczywiście pomaga, mogę polecić.