Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie reaguje na moje wdzięki

Polecane posty

Gość gość

W mojej firmie od kilku miesięcy pracuje facet, przystojny, a jakże, jednak strasznie niedostępny. Chciałam, tak po babsku sprawdzić, czy jestem w stanie go zainteresować. Jestem podobno bardzo ładna, więc nie spodziewałam się trudności. A jednak: jest bardzo zimny, rzeczowy, na moje pytania odpowiada bez zmrużenia oka, uśmiechu, czegokolwiek. Nic oczywiście od niego nie chcę, takie tam babskie zabawy :). Ale zaczyna mnie coraz bardziej wkurzać, bo pierwszy raz spotkałam się z taką reakcją. Na geja nie wygląda. Dodaję, nie jestem paszczurem, wręcz przeciwnie, więc tym bardziej chciałam sprawdzić nowego kolegę :)

Gość gość
No ale ja nie rozumiem? Wszystkim się masz podobać? Jeszcze nieraz trafisz na takiego, który będzie wolał inny typ urody. Gusta bywają różne przecież.

Gość gość
Po prostu myślałam, że każdemu wystarczy kiwnąć palcem i leci jak za suką, ale jednak się pomyliłam. Czyli jednak nie wszyscy są tacy sami.

Gość gość
Bo i wdzięki pewnie cokolwiek przejrzałe :classic_cool:

Gość gość
Haha, wcale nie, raptem trzydziestokilkuletnie, wyglądające na 25-26 :)

Gość gość
Wstrząsające , czy przynajmniej jedna Polka wygląda na swoje lata? :( A trzydziestokilkuletnie to już nie pierwszej świeżości:P